Relais Todini

Fabelagtige Relais Todini i Umbrien, Italien

Relais Todini er en historisk herregård fra det tolvte århundrede, der ligger omgivet af vinmarker midt i Umbriens grønne bjerglandskab.

Den smukke ejendom blev gennemrenoveret i 2014 og fremstår i dag som et elegant hotel af høj standard.

I tilknytning til Relais Todini har Todini-familien desuden en lille vingård, jagtmarker og en dyrepark.

Få værelser - mange superlativer

Hotellet har en helt særlig atmosfære, der går igen i de blot tolv unikke værelser og suiter, der alle er indrettet og renoveret med dyb respekt for den historiske baggrund.  Interiøret er en harmonisk blanding af rustikke og antikke møbler suppleret med alt fra fresker og terracotta-fliser til gobeliner og kunstfærdige trælofte for at skabe den helt rigtige stemning.

Alle værelser og suiter har TV, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar og deponeringsboks. Desuden kan I glæde jer til en smuk udsigt til landskab, have eller pool.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7