Ikos Porto Petro

All Inclusive ferieparadis på Mallorca

I et idyllisk hjørne i det sydøstlige Mallorca ligger Ikos Porto Petro i en lille bugt med en vidunderlig naturstrand. Her byder den prisvindende Ikos Resorts-kæde velkommen med et nyt, vidunderligt 5* all inclusive luksusresort, hvor forkælelse og service når nye højder.

Her er kælet for alle detaljer med chic bohemestil og luksuriøse værelser. Selv den omfattende all inclusive er skabt af Michelin-kokke, der kreeret de yderst delikate gourmetretter.

Ikos Porto Petro er for jer, der sætter pris på det ultimative ferieparadis med den perfekte beliggenhed til strand og azurblå hav.

Skal maden være Michelin, specialitet eller lokal?

Fem restauranter og en Food Hall sørger for a la carte middage og overdådig morgenmadsbuffet. I får smagt på næste hele verdens køkken. Bl.a. autentiske italienske retter, asiatiske måltider og et Middelhavskøkken til spanske specialiteter og internationale retter.

En del af jeres all inclusive er også Dine Out, hvor I kan spise lokalt. Ønsker I en stille aften på værelset er der 24-timers roomservice med gastronomisk "in room dining".

Bestil morgenmad på sengen, Ikos Porto Petro, Mallorca
Børn er meget velkommen på Ikos Porto Petro, Mallorca

Stilfulde værelser, bungalows og suiter

Glæd jer til ferie i en smuk bolig fyldt med al tænkelig komfort og luksus som bløde badekåber, fyldt minibar, gratis Wi-Fi, Nespresso maskine og luksuriøse toiletartikler til store gulv-til-loft vinduer, der giver en formidabel udsigt over den frodige have, grønne landskab og det turkisblå hav.

Vælg mellem 14 værelseskategorier på Ikos Porto Petro. Fra værelser på 35-70 m2 med plads til to, tre eller fire og suiter med egen have, pool eller havudsigt til bungalows med to- eller tre soveværelser og privat pool. Kontakt vores rejsekonsulenter og hør mere.

Ypperlig service på stranden på Ikos Porto Petro, Mallorca

Deluxe Collection – lidt ekstra luksus i ferien

Ønsker I ekstra forkælelse anbefaler vi opgradering til Deluxe Collection, hvor I får en bred vifte af unikke og eksklusive fordele, som bl.a.: En flaske Taittinger champagne på køl i suiten ved ankomst, ud- og nedpakning af bagage, minibar med opgraderet drikkevarer, personlig concierge, middag for to på stranden, 2 x nakke/ryg massage per suite, eksklusivt og særskilt pool- og strandområde, privat check-ud, afskedsgave m.m.

Bestil rejsen til Mallorca hos Discovery Travel

Kontakt vores rejsekonsulent Morten på 39 62 61 61 eller på info@discoverytravel.dk og hør mere om det unikke luksusresort Ikos Porto Petro på Mallorca.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7