Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa har sat en ny standard for luksus i Spanien

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa har sat en helt ny standard for hvad luksus er på Mallorca.  Med en service i absolut verdensklasse - og langt væk fra de sædvanlige turistfælder - får gæsterne på hotellet et uforligneligt ophold.

Malerisk udsigt over Middelhavet

Hotellet er spektakulært beliggende på den forrevne kystlinje på den nordvestlige del af Mallorca. På dette sted kan gæsterne nyde en henrivende udsigt fra et af hotellets værelser. Over halvdelen af ​​hotellets 121 rummelige suiter eller værelser har en betagende udsigt over det funklende Middelhav. De øvrige kigger ud over den maleriske fiskerlandsby Port Sóller eller Mallorcas flotte bjergkæde, Serra de Tramuntana.

Masser af aktiviteter på Jumeirah

Jumeirah Port Soller råder over en lang række fremragende faciliteter, herunder fem fantastiske restauranter og barer, en børneklub, et state-of-the-art fitnesscenter samt det berømte Talise Spa- og wellness-center.

Jumeirah-Port-Soller-Infinity-Pool-Couple_Spanien_Europa
Jumeirah-Port-Soller-Cap-Roig_Paella_Spanien_Europa
Jumeirah-Port-Soller-Sa-Talaia_Spanien_Europa

Rejseforslag på dette hotel:

Annette N. Pedersen. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7