REJSEMÅL

Mellemøsten

Ørken, kultur og rigdomme

Kilometervis af ørken, grønne oaser, fremmede krydderier og ufattelig rigdom. Mellemøsten en rejse til en eventyrlig verden. Og med kun få timers flyvning til varmen er destinationen oplagt til kortvarige ferier.

Når du vender hjem fra Mellemøsten, er du en fortæller. Om Mellemøstens 5000-årige historie, om kameler, shopping og nydelsesferie i en luksusstil, der får meget andet til at blegne.

Vil tilbyder rejser til Oman, Marokko og Qatar samt til De Arabiske Emirater som: Dubai, Abu Dhabi og Ras Al Khaimah.

Tal med os, hvis vi skal skræddersy den perfekte rejse til dig med fantastiske oplevelser og unikke hoteller i Mellemøsten.

Mellemøsten er en sammensat rejsedestination

I Mellemøsten ligger sultanatet Oman med eksotiske og overraskende. Landets beboere har en imødekommenhed og gæstfrihed, som er usammenlignelig. Kongeriget Jordan ligger også i Mellemøsten. Her finder du et af verdens 7. nye vidundere i form af den lyserøde by Petra. Jordan råder desuden over dejlige hoteller både ved stranden og i ørkenen. De Forenede Arabiske Emirater er nok den mest besøgte destination i Mellemøsten. Emiratet er mest kendt for storbyen Dubai med sin uforlignelige skyline og skønne blanding af nyt og gammelt. Landene tilbyder dog også pragtfulde naturoplevelser f.eks i Ras Al Khaimah, som ligger i det nordlige af Emiraterne, er kendt for et frodigt landbrug, spændende historie, rigt dyreliv og dramatiske røde bjerge.

Derfor skal du rejse med os til Mellemøsten

Gennem vores gode relationer med en række af de bedste hoteller i Mellemøsten har vi forhandlet os til særlige aftaler, du kun finder hos os. Hvis I har en begivenhed der skal fejres, eller blot ligger inde med særlige ønsker, har vi kontakterne til at arrangere dette på uforglemmelig vis. Vi har selv været på vores hoteller i Mellemøsten, og kender således de bedste restauranter og hvilke udflugter I skal på for at I får et ægte arabisk eventyr. I Mellemøsten har vi altid fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig. Vi er her for at hjælpe jer både før, under og efter jeres rejse så I altid - døgnet rundt - har en personlig kontakt, som hjælper med at opfylde jeres rejsedrømme samt forhindre uforudsete hændelser.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo