ABU DHABI

Luksus en masse

Abu Dhabis enorme udvikling gennem årene er ikke mindre end dybt beundringsværdig – man skal ikke kigge alt for mange år tilbage før det blot var en mindre by ved ørkenkysten. I dag kendetegnes Abu Dhabi som værende en af de byer der sætter standarden for komfort, eksklusivitet og luksus.

Et miks af gammelt og nyt

Abu Dhabi er en utrolig spændende by at gå på udforskning i, og der findes et væld af spændende muligheder – uanset hvor man bor i byen. Men hvad der er ganske interessant er, at den formår at holde fast i den arabiske kultur og mikser det i den grad med modernitet. Det er netop denne kombination, vi mener, der er utrolig attraktivt ved byen – det gamle møder det nye. Kulturen går i perfekt harmoni med de moderne bygninger, og metropol stemningen er i top, samtidigt med der findes et utal af kulturrige seværdigheder og oplevelser – en sjov kombination der virker. Hvor end i byen man befinder sig, bliver man mødt med gæstfrihed fra de lokale.

Shopping i særklasse

Der findes nærmest ikke et brand der ikke kan skaffes i havnebyen. Grundet de rige olieressourcer findes der et utal af high-end butikker med alt hvad det shoppelystne hjerte kan begære. De to største butikscentre, Marina Mall og Abu Dhabi Mall, byder på flere hundrede butikker, hvor alle de rigtige mærker er repræsenteret – det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse!

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo