FAIRMONT BAB AL BAHR ABU DHABI

5* strandhotel i Abu Dhabi

Beliggende ved indgangen til Abu Dhabi er Fairmont Bab Al Bahr, et 5-stjernet hotel ved stranden, et uovertruffen hotel, når det gælder arkitektur, service og mellemøstlig elegance.

At bo på Fairmont Bab Al Bahr

Allerede ved ankomsten til Fairmont Bab Al Bahr træder hotellets eksklusive design i karakter. Fra den overdådig lounge, smagfulde værelser, flere spændende restauranter og barer til stranden og ikke mindst den spektakulære udsigt til den imponerende Sheikh Zayed Grand moské.

Udendørs finder I en jacuzzi samt en swimmingpool med olympiske mål med dedikeret familie- og børneområder. Få meter fra poolen ligger den smukke sandstrand med de indbydende liggestole.

Hold træning ved lige i Volt Fitness

I Fairmont Bal Al Bahrs Volt Fitness finder I det bedste udstyr, hvis træningen skal holdes ved lige under ferien. Dyrk fx crossfit, kredsløbs- og vægttræning.

Pools, butikker og børneklub

Hotellet to opvarmede pools, en pool i olympiske mål og en børnepool, der er beskyttet mod solen. På hotellet finder I også butikker samt skønhedssalon.

I Little Flamingos Kids Club er der plads til et mini diskotek, filmvisning, lege område m.m. Børneklubben er gratis for hotellets gæster.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo