Park Hyatt Abu Dhabi

Park Hyatt Abu Dhabi er det perfekte resort

Det prisvindende og eksklusive Park Hyatt Abu Dhabi ligger på en 9 km lang og helt fantastisk strand på øen Saadiyat, hvor man kan være heldig at se delfiner lege i horisonten.

Det store pool område indbyder til afslappende ophold under skyggefulde palmer og fra den private strand lokker havet med azurblå nuancer.

Lige op og ned af hotellet ligger 18-hullers golfbane og på hotellet findes baner til både padel og tennis. I spaen bliver I forkælet med luksuriøse omgivelser, ypperlige behandlinger og adgang til en 25 m lang spa pool. Her er også både yoga- og wellness timer og aktiviteter for børn.

Værelser og suiter på Park Hyatt Abu Dhabi

306 smagfuldt og luksuriøst indrettede værelser og suiter med balkon eller terrasse og alle moderne faciliteter. Badeværelset er i åbent plan og indeholder et stort badekar og separat bruser.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo