Park Hyatt Abu Dhabi

Park Hyatt Abu Dhabi er et perfekt resort til hele familien

Park Hyatt Abu Dhabi ligger på en 9 km lang strand på øen Saadiyat, hvor man kan være heldig at se delfiner lege i horisonten. Hotellet har 3 restauranter, den prisvindende The Park Bar & Grill som frister med gourmetmad fra grillen, The Café som serverer autentisk mellemøstlige retter samt internationale specialiteter og Beach House som tilbyder Mediterranean cuisine som kan nydes med et udvalg af vine, sangria og cocktails.

Saadiyat-øen

Saadiyat-øen er et fantastisk valg, hvis I er interesserede i strand, kultur, gourmetmad og afslapning. Park Hyatt ligger bare 15 minutters kørsel fra Yas Island, der har et stort udvalg af temaparken og Ferrari World samt 20 minutter fra den smukke Sheikh Zayed Moske.

4.Beach_House Rooftop_Park_Hyatt_Abu_Dhabi_Mellemøsten
1. Hero Shot_Park_Hyatt_Abu_Dhabi_Mellemøsten
1.Exterior_Golf_Park_Hyatt_Abu_Dhabi_Mellemøsten
1.Camp_Hyatt_Kids_Club_Park_Hyatt_Abu_Dhabi_Mellemøsten
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7