AL MAHA DESERT CAMP

Om luksuriøse Al Maha Desert Camp i Dubai

Kun 1 times kørsel fra Dubai venter det unikke og prisvindende ørken camp, som ligger midt i et 225 km2 privat ørken reservat. Her kan I glæde jer til arabisk ørken-luksus og afslapning i private poolsuiter, hvor fredfyldte oryx-antiloper dagligt slentrer forbi jeres terrasse.

Oplevelser omkring campen

Al Maha Desert Camp byder på masser af spændende aktiviteter, hvor I bl.a. kan udforske de smukke omgivelser på kamelryg, blive falkoner for en dag, skyde med arabisk bue og runde dagen af med en stemningsfuld "Dune Dinner", hvor middagen tilberedes over åben ild i en beduinlejr midt i ørkenen.

Poolsuiter på Al Maha Desert Camp

Alle suiter er bygget som et arabisk telt - faste vægge og gulv, men hvor taget er som et kæmpe telt, der spreder sig og giver skygge til terrassen. Indretningen er autentisk klare referencer til arabisk håndværk når det er bedst. Afdæmpede farver og overdådige tekstiler.

 

Al Maha Desert Camp, Dubai
Romantisk middag i ørkenen ved Al Maha Desert Camp, Dubai
Luksustelt med pool på Al Maha Desert Camp, Dubai
Se falke i aktion på Al Maha Desert Camp, Dubai

Faciliteter på Al Maha Desert Camp

Efter en dag med oplevelser og aktiviteter kan I naturligvis vælge at slappe af ved jeres egen pool. Alternativet kan I vælge at nyde den skønne infinity pool og forkælelse i Timeless Spa, hvor I finder bl.a. fitness, sauna, jacuzzi og vidunderlige afslappende massager.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo