Mandarin Oriental Jumeira

Perfekt beliggenhed i Dubai

Med sin udsigt over den uspolerede Arabiske Golf og Dubais glitrende skyline, er Mandarin Oriental Jumeira en uforglemmelig rejsedestination med en fantastisk strand.

Resortet er beliggende i et af Dubais mest prestigefyldte kvarterer, og tilbyder luksuriøs indkvartering, syv unikke restauranter og barer, som drives af internationale, anerkendte kokke.

Hotellets strandpromenade

Resortet råder over en strandpromenade, der tilbyder et omfattende udvalg af skønheds- og wellness-terapier samt en Kids 'Club, der kombinerer sjove og spændende aktiviteter for de mindste.

Hotellets rummelige værelser og suiter er luksuriøst indrettet med et moderne præg og har en fantastisk udsigt over byen eller havet.

 

Premier suite med havudsigt på Mandarin Oriental Jumeira, Dubai
Book en privat cabana på Mandarin Oriental Jumeira, Dubai
Mandarin Oriental Jumeira, Dubai
Netsu - japansk restaurant på Mandarin Oriental Jumeira, Dubai
Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo