One&Only Royal Mirage

One&Only Royal Mirage råder over tre koncepter

One&Only Royal Mirage lever op til navnet ved at lade gæsten føle sig som “den eneste ene”. Dette luksusresort, som ligger ud til Dubais smukke kyst, dog i kort afstand til byens kerne, er noget helt særligt. Resortet er en gave til selv den mest kræsne gæst med hele tre forskellige koncepter og hoteller: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Uanset hvilket et du vælger, er behandlingen royal, og alle steder er der fuld fokus på dit personlige velvære. Der er et væld af aktiviter i, under og på vandet, forkælende spa-oplevelser samt tennis-, golfbane og udsøgte restauranter med alverdens madtemaer.

Tre luksuriøse hoteller i ét resort

The Palace er med sine 221 værelser og suiter et sandt varetegn i Dubai. Det afspejler storhed og mystik, og præsenterer det gamle Arabien i betagende pragt. Arabian Court reflekterer med sine 167 værelser og suiter Orientens mystik med dramatisk arkitektur og smukke springvand i hotellets fortryllende haveområde. Gæsterne kommer for at opleve det skønne poolområde, som genspejler den magiske udsigt over horisonten. Residence and Spa er med sine 48 værelser og suiter samt 1 Beach Garden Villa, et intimt fristed som er del af Leading Hotels of the World for de, der ønsker at blive forkælet i velstandens komfort.

Vejret i Dubai

En dagstemperatur på 35-40 grader er ikke usædvanlig, hvis man rejser i sommermånederne mellem maj og oktober. Selvom der i denne periode kan være meget fugtigt ved kystområderne forekommer der sjældent regn, og som regel kun om vinteren hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 25 grader.

King værelse i Arabian Court afdelingen på One&Only Royal Mirage, Dubai
Poolen i One&Only Spa på One&Only Royal MIrage i Dubia.
Poolen i området The Palace på One&Only Royal Mirage, Dubai
Forfriskende cocktails i Esplanade på One&Only Royal MIrage i Dubia.

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo