Ritz Carlton Dubai

Ritz Carlton Dubai er et eksklusivt resort med privat strand

The Ritz-Carlton ligger på en privat strand langs den berømte Jumeirah Beach Walk. Der tilbydes førsteklasses spa-faciliteter og seks udendørs swimmingpools for voksne og børn. Den livlige Dubai Marina ligger blot 5 minutters gang fra resortet og det er omgivet af luksuriøse butikker, restauranter og caféer. The Ritz-Carlton Dubai ligger blot 15 minutters kørsel fra butikscentret Mall of the Emirates og Emirates Golfklub. Dubai Internationale Lufthavn ligger 30 km derfra.

Moderne værelser i arabisk stil med egen balkon

De smukt indrettede værelser og suiter vender alle ud mod havet. Hvert værelse har privat balkon med udsigt over haven og poolen. Værelserne er udstyret med fladskærms-tv, minibar samt eget luksuriøst badeværelse. Indretningen er holdt i et smukt og afdæmpet blanding af traditionel arabisk og moderne vestlig stil. Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder, iPod oplader-station, gratis skopudsning samt et betragteligt udvalg af te og kaffe.

Fordelene ved Club Lounge

Med Club Lounge får I separat check-in, Nespresso-kaffemaskine og adgang til Club Loungen, hvor der fem gange i løbet af dagen serveres mad, drinks og snacks. Indtil kl. 18.00 er børn velkomne i Club Loungen.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7