Ritz-Carlton Dubai

Ritz Carlton Dubai er et eksklusivt resort med privat strand

The Ritz-Carlton ligger på en privat strand langs den berømte Jumeirah Beach Walk. Der tilbydes førsteklasses spa-faciliteter og seks udendørs swimmingpools for voksne og børn.

Den livlige Dubai Marina ligger blot 5 minutters gang fra resortet og det er omgivet af luksuriøse butikker, restauranter og caféer. The Ritz-Carlton Dubai ligger blot 15 minutters kørsel fra butikscentret Mall of the Emirates og Emirates Golfklub. Dubai Internationale Lufthavn ligger 30 km derfra.

Moderne værelser i arabisk stil med egen balkon

De smukt indrettede værelser og suiter har privat balkon med udsigt over have, pool el. havet. Værelserne er udstyret med bl.a. tv, DVD-afspiller, badekåber & slippers, minibar, luksuriøst badeværelse m.m.

Indretningen er holdt i et smukt og afdæmpet blanding af traditionel arabisk og moderne vestlig stil.

Den asiatiske restaurant Blue Jade serverer himmelske retter fra det asiatiske køkken. Nyd lækre sandwichs, drinks samt sunde snacks i Gulf Pavillion og en eftermiddags hightea i den behagelige Lobby Lounge. Lækker seafood gemmer sig i den stemningsfulde restaurant Splendido, hvor der serveres italiensk gastronomi og champagnebrunch.

En perfekt feriedestination for børn

Børneprogrammet Ritz Kids omfatter daglige aktiviteter under opsyn, herunder håndarbejde og origami, historielæsning og endda madlavning. Klubben er for børn fra 4-12 år.

Splendido, italiensk restaurant på The Ritz-Carlton, Dubai
Pool område på The Ritz-Carlton, Dubai

Fordelene ved Club Lounge

Med Club Lounge får I bl.a. havudsigt, concierge og adgang til Club Loungen, hvor der fem gange i løbet af dagen serveres mad, drinks og snacks. Indtil kl. 19.30 er børn u/12 år og i følge med en voksen velkomne i Club Loungen.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo