The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi

The Ritz-Carlton kender ingen grænser for luksus

Mellemøsten ved hvad luksus og forkælelse indebærer. The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert er ingen undtagelse. Hotellet er inspireret af traditionelle Beduin-telte og tilbyder flere restauranter.

Heraf kan nævnes restauranten Kaheela, der serverer retter fra Mellemøsten og Indien, restaurant Moorish, som frister med spansk tapas og cocktails, Farmhouse hvor det lokale marked præger menuen og Moon Bar, hvorfra man bør se solnedgangen og blive til stjernerne kommer frem.

Et luksuriøst familieresort i Mellemøsten

Hele familien kan nyde de mange aktiviteter som The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert tilbyder: Falke show, ponyridning, bueskydning, kamel- og hesteridning og naturligvis ørkenture på cykel i jeep eller til fods. Og hvis børnene trænger til ro, kan de gå i Ritz Kids Club, hvor alle oplevelser er i børnehøjde.

Oplev dyrelivet ved The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert
The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi
Al Khaimah Pool Villa, The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert
The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi
Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo