Alila Jabal Akhdar

Luksusoasen Alila Jabal Akhdar

Beliggende 2000 meter over havets overflade midt i ét af Omans mest spektakulære bjergområde Al Hajar-bjergene, finder I det spektakulære hotel Alila Jabal Akhdar.

Et paradis for naturelskere

Dette hotel er det perfekte udgangspunkt til at udforske regionens landskaber – et ægte paradis for eventyrrejsende og naturelskere.

Når nattehimlen funkler

Alila Jabal Akhdar har ingen naboer i miles omkreds. Der er ingen forstyrrende lys eller anden støj end naturens larmende stilhed. Nattehimlen er umådelig smuk, klar og overstrøet af funklende stjerner. Nyd synet på egen hånd eller lad en guide fortælle om den himmel I kigger på gennem teleskopet.

Rose Lounge og Juniper

Hotellets restaurant Juniper er opkaldt efter enebærtræerne, der vokser i højlandet i Oman. Glæd jer til skønne, gastronomiske smage kokkereret med friske og sæsonbestemte lokale råvarer og nyd den formidable udsigt til Al Hajar-bjergene i baggrunden.

Rose Lounge byder på drinks, lette retter og snacks.

Udsigten fra Alila Jabal Akhdar, Oman
Ridge View værelse på Alila Jabal Akhdar, Oman
Poolen på Alila Jabal Akhdar, Oman
Alila Jabal Akhdar, Oman

Et miljøbevidst hotel i Mellemøsten

Hotellet har en øko-venlig filosofi, og hotellets design respekterer miljøet og er bygget i harmoni med omgivelserne. Alle suiter afspejler Omans historie og regionens naturlige skønhed. Forkæl jer selv i spa’en, som tilbyder lokale og asiatisk-inspirerede spa-behandlinger inspireret af healing og skønhed.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo