Six Senses ZIGHY BAY

Six Senses Zighy Bay - et perfekt ørken-hideaway med autentisk charme

Six Senses Zighy Bay er skabt som en lille omansk landsby i respekt for kultur og natur. Når I slår øjnene op til en dag på Six Senses Zighy Bay, er det kun fantasien der sætter grænser. Skal dagen byde på afslapning i resortets elegante omgivelser, paragliding, cliffjumping, dykning, madlavningskurser, vandring i de omkringliggende bjerge eller en luksus picnic på et helt særligt sted? Det er helt op til jer.

Gastronomi på Six Senses Zighy Bay

Mens solen går ned over Det Arabiske Hav kan I læne jer tilbage med en cocktail i hotellets bar eller på jeres private terrasse – og suge dagens oplevelser til jer, mens himlen fyldes med surrealistiske, smukke farver. Nu er det tid til et af dagens højdepunkter; Gourmet under åben himmel. Her er hotellets dygtige kokke og køkkenpersonale klar til at give jer en uforglemmelig kulinarisk oplevelse, og med 4 udsøgte restauranter er der noget for enhver smag. Både de elegante middelhavsretter og de arabiske specialiteter vil bære præg af friske og lokale råvarer – for ikke at nævne det fantastiske arabiske klima og de magiske omgivelser.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo