THE CHEDI MUSCAT

1001 nats eventyr

The Chedi Muscat oser af arabisk mystik og tidsløs luksus. Resortet ligger direkte på stranden, har bjergene som baggrunden og er bygget i en traditionel omansk arkitektur i lyse sandfarvede nuancer.

Lidt om hotellet

Hotellets 151 værelser og suiter, er alle smukt og enkelt indrettede. Til hvert måltid forkæles du af lækkerier fra det åbne køkken, hvor kokkene tryller med et udsøgt udvalg af mad – husk at prøve deres hummer. Spa’en på The Chedi Muscat er et kapitel for sig selv og har specialiseret sig i balinesiske behandlinger. Den traditionelle omanske arkitektur kendetegnes ved en streng arkitektonisk linje, alt er holdt i lyse- sandfarvede nuancer, der falder i et med naturen.

Dining-The Beach Restaurant-Courtyard_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Pools_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Dining-The Serai Pool Cabana_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Overview-Gardens3_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Pia

Har du spørgsmål?

Pia Østergaard Holm
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Mellemøsten & Caribien
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge