THE CHEDI MUSCAT

Oplev 1001 nats eventyr på The Chedi Muscat

The Chedi Muscat oser af arabisk mystik og tidsløs luksus. Resortet ligger direkte på stranden, har bjergene som baggrunden og er bygget i en traditionel omansk arkitektur i lyse sandfarvede nuancer.

Hotellet er indbegrebet af gennemført luksus og design - lige fra den overdådige have med de reflekterende bassiner til de eksklusive værelser, hvor alle moderne faciliter er tilstede.

Hotellet er medlem af det prestigefyldte Leading Hotels of the World og er i 2022 kåret til World's Leading Luxury Beach Resort & Spa af det anerkendte World Travel Award.

Om famøse The Chedi Muscat

Hotellets 151 værelser og suiter, er alle smukt og enkelt indrettede. Til hvert måltid forkæles du af lækkerier fra det åbne køkken, hvor kokkene tryller med et udsøgt udvalg af mad – husk at prøve deres hummer. Spa’en på The Chedi Muscat er et kapitel for sig selv og har specialiseret sig i balinesiske behandlinger. Den traditionelle omanske arkitektur kendetegnes ved en streng arkitektonisk linje, alt er holdt i lyse- sandfarvede nuancer, der falder i et med naturen.

Dining-The Beach Restaurant-Courtyard_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Pools_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Dining-The Serai Pool Cabana_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Overview-Gardens3_the_chedi_muscat_oman_mellemøsten
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7