THE CHEDI MUSCAT

Oplev 1001 nats eventyr på The Chedi Muscat i Oman

The Chedi Muscat oser af arabisk mystik og tidsløs luksus. Resortet ligger direkte på stranden, har bjergene som baggrunden og er bygget i rene linjer med en traditionel omansk arkitektur i lyse sandfarvede nuancer.

The Chedi Muscat ligger blot 15 minutters kørsel fra Muscat. Byen ses fra den 370 meter lange, private strand og fra den 103 meter lange strandpool. Vendes blikket den anden vej troner de majestætiske Al Hajar-bjerge i det fjerne.

Gennemført luksus og verdens bedste!

Hotellet er indbegrebet af gennemført luksus og design - lige fra den pragtfulde have med reflekterende bassiner og smukke springvand til de eksklusive værelser, hvor alle moderne faciliter er til stede.

Hotellet er medlem af det prestigefyldte Leading Hotels of the World og er i 2022 kåret til World's Leading Luxury Beach Resort & Spa af det anerkendte World Travel Award.

Om famøse The Chedi Muscat

De seks restauranter og to lounges er leveringsdygtige i kulinariske oplevelser og vine fra hele verden. Nyd middagen ved kanten af poolen, i haven eller på stranden. Uanset valg kan I være sikker på, at kokkene forkæler jer med lækkerier og et udsøgt udvalg af mad.

Smag på kaviar og hummerbisque i The Beach Restaurant, sushi og burger med wagyu kød i The Serai Pool Cabana, Cæsar salat eller shawarma i The Chedi Pool Cabana.

  • Serai Room: 33 m2 med udsigt til Muscat eller Hajar-bjergene. Plads til 2 voksne/1 barn u/6 år
  • Serai Sea View Room: 33 m2 med havudsigt. Plads til 2 voksne/1 barn u/6 år
  • Deluxe Room: 39 m2 med udsigt til haven. Plads til 2 voksne/1 barn u/2 år
  • Deluxe Club Room: 39 m2 med udsigt til vandbassiner/have. Plads til 2 voksne/1 barn u/2 år. I får ekstra fordele i Club værelser, bl.a.: Daglig High Tea, cocktails og kanapéer, tøjvask, minibar m.m.
The Beach Restaurant, The Chedi Muscat, Oman
The Chedi Muscat, Oman
Middag i The Serai, The Chedi Muscat, Oman
Haven med liggestole på The Chedi Muscat, Oman
  • Deluxe Club Terrace Room: 39 m2 + 10 m2 terrasse. Plads til 2 voksne/1 barn u/2 år. Udsigt til vandbassiner/have samt Omanhavet. Eksklusive fordele som i Deluxe Club Room.
  • Chedi Club Suite: 67 m2 + 10 m2 terrasse eller balkon. Panoramaudsigt til havet, bjergene vandbassiner eller pools. Plads til 2 voksne/2 børn u/15 år. Eksklusive fordele som i Deluxe Club Room.
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7