The Ritz-Carlton Sharq Village & Spa

The Ritz Carlton Sharq Village & Spa er traditionel, romantisk og luksuriøs

Med udsigt over Den Persiske Golf og med egen privat strand ligger Sharq Village & Spa kun 15 minutters gang fra Doha bymidte. Traditionel, romantisk og luksuriøs – er den perfekte beskrivelse af Sharq Village & Spa. Hotellet er bygget som en Qatari-landsby med 2 etagers huse, der med hver deres lille gårdhave giver mulighed for ro og afslapning. Restauranterne der er overdådige i både deres arkitektur og service, frister med fantastiske arabiske specialiteter i smukke omgivelser

Et børneresort omgivet af Mellemøstens palmer

Poolen, der er omkranset af svejende majestætiske palmer, inviterer til en sval dukkert eller leg med familien og hvis I trænger til at være aktive, har hotellet et stort fitness og wellness område, samt naturligvis den herlige Ritz Club til børnene.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7