Sharq Village & Spa - a Ritz-Carlton Hotel

Traditionel, romantisk og luksuriøs

Hvor den gyldne ørken møder det azurblå vand i Den Persiske Golf ligger Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel i kort afstand fra Dohas pulserende hjerte.

Den perfekte beskrivelse af hotellet er: Traditionel, romantisk og luksuriøs. Her vil I blive forført af den betagende skønhed, den uovertrufne service og den magiske atmosfære

Eksklusive faciliteter og uovertruffen service

Gæsterne har højeste prioritet og servicen er upåklagelig og afslappet - helt i tråd med Ritz-Carltons dna. Blandt faciliteterne finder I bl.a. et fitnesscenter, concierge-service, privat strand, tre pools, børneklub samt strand- og vandsportsaktiviteter.

På Sharq Villa & Spa går luksus hånd i hånd med velvære. Hotellets prisvindende og overdådige Ritz-Carlton Spa tilbyder en bred vifte af behandlinger, der kombinerer gamle traditioner med moderne teknikker. Her kan I nyde beroligende massager, ansigtsbehandlinger og wellnessritualer, der genopliver både krop og sjæl.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7