REJSEMÅL

Nordamerika

Nordamerikas uendelige muligheder

I Nordamerika ligger USA. The land of opportunities - Stedet, hvor drømme får vinger, og stjerner fødes. Mod nord finder man Canada – så tæt på USA, men alligevel så forskelligt.

Verdens næststørste land inviterer ligesom USA på imponerende storbyer og smukke, varieret natur- og bjerglandskaber samt kæmpe nationalparker. Der er rig mulighed for uspolerede naturoplevelser eller kulturelle storbyferier.

Bliv inspireret af Amerikas storhed

The Big Apple, det varme syd, det vilde vesten eller stor natur og adventure. Alt med en oplevet følelse af imødekommenhed og stolthed over frihed, forskelle og traditioner. Uanset hvor rejsen går hen i Nordamerika, vender du hjem og tænker store tanker.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7