REJSEMÅL

Nordamerika

Nordamerikas uendelige muligheder

I Nordamerika ligger USA. The land of opportunities - Stedet, hvor drømme får vinger, og stjerner fødes. Mod nord finder man Canada – så tæt på USA, men alligevel så forskelligt.

Verdens næststørste land inviterer ligesom USA på imponerende storbyer og smukke, varieret natur- og bjerglandskaber samt kæmpe nationalparker. Der er rig mulighed for uspolerede naturoplevelser eller kulturelle storbyferier.

Bliv inspireret af Amerikas storhed

The Big Apple, det varme syd, det vilde vesten eller stor natur og adventure. Alt med en oplevet følelse af imødekommenhed og stolthed over frihed, forskelle og traditioner. Uanset hvor rejsen går hen i Nordamerika, vender du hjem og tænker store tanker.

USA - Oplevelser, naturskønhed og storbyer

I USA venter en verden af utrolige oplevelser og naturskønheder, der vil forbløffe selv den mest erfarne rejsende. Fra de mere end 60 sensationelle nationalparker til de glitrende skyskrabere i New York City, er dette kontinent fyldt med mangfoldige oplevelser, der appellerer til enhver rejsendes smag og interesse.

Roadtrip i USA

Kør ud på de åbne veje og lad eventyret tage dig med på en uforglemmelig road trip gennem Nordamerikas mangfoldige landskaber. Fra den bølgende kystlinje langs Californiens Highway 1 og snoede veje i Yellowstone National Park til legendariske Route 66 og ruten fra Los Angeles og op langs den magiske kyst til Portland, er mulighederne for spændende eventyr uendelige.

Seværdigheder, museer og musik

Kast dig ud i storbyernes pulserende energi, hvor hvert hjørne afslører en ny historie. Udforsk ikoniske vartegn som Frihedsgudinden i New York City, se kulturelle perler i San Franciscos hyggelige kvarterer, dyk med manta rays på Hawaii, besøg berømte museer i Washington D.C. eller fordyb dig i musikken og gastronomien i New Orleans' livlige gader.

Nationalparker i USA

Udforsk spektakulær natur, sneklædte bjergtinder, brusende vandfald, krystalklare søer og fascinerende dyreliv i de amerikanske nationalparker, herunder Yellowstone National Park, Yosemite National Park, Death Valley National Park, Bryce Canyon National Park og ikke mindst Denali National Park and Preserve. Tag på vandreture gennem smukke landskaber, spot vilde dyr som bjørne og bisoner, og overnat under stjernerne i en rustik hytte, på glamping eller hotel.

Canadas Rocky Mountains, kultur og natur

Når du krydser grænsen til Canada kan du opleve fortryllende landskaber og endeløse eventyr i de majestætiske Rocky Mountains i Canada. Tag fx på vandreture gennem tårnhøje fyrreskove, stå ansigt til ansigt med imponerende gletsjere, og oplev den uforglemmelige skønhed af naturskabte søer som Banff og Lake Louise.

Dyk ned i den rige kulturelle arv og mangfoldighed, der præger Canada. Udforsk autentiske fiskerlandsbyer langs Canadas kyst, lær om oprindelige folks traditioner og ritualer, eller tag del i de farverige festivaler, der fejrer alt fra mad til musik.

Besøg de multikulturelle byer Toronto, Vancouver og Montreal, hvor du kan nyde lækre kulinariske oplevelser, spændende kunstscener og livlige natteliv.

Nyd naturens mirakler i Canada

Træd ind i en verden af betagende naturlige vidundere i Canada, hvor hver udsigt er et postkortsmotiv. Oplev de mægtige Niagara Falls' brusende vandmasser, se nordlysets dans over himlen i Yukon, eller tag på bjørneobservation i British Columbias uberørte skove.

Canada i bil, med tog eller på cruise

Uanset hvordan du vælger at opleve Canada sidder vi klar til at hjælpe med at skræddersy den perfekte rejse til Canada. Hør os om muligheden for rejser og oplevelser i fx den fransktalende Québec provins, hvaler i Alaska, skiferie i Banff, tog gennem Rocky Mountains, isbjerge i New Foundland og Labrador, storbyferie i Victoria, Calgary eller Montreal. Mulighederne er uendelige, så fortæl os om dine rejsedrømme.

Tal med os om rejser til USA og Canada

Uanset om du er til actionfyldte udendørsoplevelser, kulturelle eventyr eller storbyens puls, vil Nordamerika og Canada med sikkerhed overraske og fortrylle dig. Gå på opdagelse i dette skatkammer af oplevelser, og lad dig fortrylle af alt, hvad dette fantastiske kontinent har at byde på.

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo