Fairmont Jasper Park Lodge

Smuk beliggenhed midt i kæmpe nationalpark

I den nordlige del af Rocky Mountains ligger Jasper National Park og midt i nationalparken ligger byen Jasper. Blot 10 min. kørsel fra byen ligger vidunderlige Fairmont Jasper Park Lodge omfavnet af søer, flod og bjerge.

Jasper National Parks areal er en smule større end Sjælland og Fyn tilsammen, og det er derfor ikke muligt at nå at opleve hele parken på én ferie.

Værelser, suiter og hytter

Fairmont Jasper Park Lodge har 446 værelser, suiter og hytter. De er hyggelige og komfortable og fås i alle størrelser fra 23 m2 - 657 m2, så alt fra et par/familie road-trip til større familie sammenkomster vil der sagtens kunne findes plads til.

Alle har som minimum TV, te- og kaffe faciliteter, mini køleskab, internetadgang, loftvifte, m.m.

Restauranter

På Fairmont Jasper Park Lodge kan I nyde en aperitif og skønne italienske retter i Orso Trattoria. I The Great Hall er det alt fra afternoon tea og burgers til confit de canard og cocktails. Her er også børnemenu samt retter målrettet kæledyr!

Jasper National Park, Canada
Aktiviteter på Fairmont Jasper Park Lodge
Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo