Fairmont Jasper Park Lodge

Smuk beliggenhed midt i kæmpe nationalpark

I den nordlige del af Rocky Mountains ligger Jasper National Park og midt i nationalparken ligger byen Jasper. Nationalparkens areal er en smule større end Sjælland og Fyn tilsammen, og det er derfor ikke muligt at nå at opleve hele parken på én ferie.

Om indkvarteringen på Fairmont Jasper Park Lodge

Fairmont Jasper Park Lodge har 446 værelser, suiter og lodges, så alt fra et par/familie road-trip til større familiesammenkomster vil der kunne findes plads til. Fairmont Jasper Park Lodges placering ved Lac Beauvert gør at omgivelserne af bjergene og søen er helt unikke. Hvis I kan lide at spille golf, så er det muligt at spille på en af Canadas bedste golfbaner, Jasper Park Lodge Golf Course blev anlagt i 1925, så selvom banen har mange år på bagen, så er den på ingen måder slidt ned. De unikke omgivelser som banen følger, gør dette til en must-play course for golf-entusiaster.

The Edith Cavell_Hotel_Fairmont_Jasper_Park_Lodge_Canada_Nordamerika
5.0.2
Lækker mad og vin_Hotel_Fairmont_Jasper_Park_Lodge_Canada_Nordamerika
16. green_Hotel_Fairmont_Jasper_Park_Lodge_Canada_Nordamerika
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7