Fairmont Pacific Rim Vancouver

Fantastisk belligenhed ved Waterfront

Fairmont Pacific Rim Vancouver er lokaliseret ved Vancouvers waterfront i Coal Harbour. Krydstogthavnen ved Canada Place er lige på den anden side af vejen, så derfor er placeringen i forhold til krydstogtsrejsende rigtig god.

Indkvarteringen på Fairmont Pacific Rim Vancouver

Hotellet har 367 værelser og suiter og alt efter hvad I vælger, vil det være muligt at have by-, havne eller bjergudsigt. På tagterrassen vil det være muligt at nyde udsigten, alt imens i nyder poolen og den afslappende stemning. Hvis I har brug for endnu mere forkælelse, så kan I bestille tid til Willow Stream, som er hotellets spaafdeling. Willow Stream har fokus på selv de mindste detaljer og det er her forskellen kan mærkes.

Om skønne Vancouver

Vancouver er British Columbias største by og Canadas 3. største målt på indbyggere. Vancouver har en rigtig god størrelse i forhold til at opleve byen til fods eller på cykel, dog skal I huske at cykelhjelm er lovpligtigt i British Columbia – for alle aldre.

Deluxe City View Room på Fairmont Pacific Rim, Vancouver, Canada
Poolen på Fairmont Pacific Rim, Vancouver, Canada
Chairmans Suite på Fairmont Pacific Rim, Vancouver, Canada
Prime Minister Suite, Fairmont Pacific Rim, Vancouver, Canada
Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo