The Wickaninnish Inn

The Wickaninnish Inn i Canada - i perfekt harmoni med naturen

Wickaninnish Inns evne til at gå i et med naturen er helt betagende. Hotellet er omfattet af hav, skov og strand, så på alle leder og kanter vil I opleve Vancouver Islands skønne natur.

Skøn udsigt fra værelserne

De 75 værelser og suiter tilbyder alle udsigt til enten havet eller stranden, udsigten fra de panoramiske vinduer gør at, I ikke har brug for at tænde tv’et på værelset, der er alt for meget at kigge ud på.

Oplev fascinerende vinterstorme

Vindstyrke op til storm, kæmpe bølger og det evigt pulserende Stillehav – Vinterstormene på Vancouver Islands vestkyst er en oplevelse i sig selv. Vinterstormsæsonen løber ca. mellem november og februar måned. Wickaninnish inn har den perfekte beliggenhed til at opleve naturens rasen, da der ikke er andet mellem Vancouver Island og Japan end åbent hav. I kan selv vælge, om oplevelsen skal foregå indefra jeres pejseopvarmet suite, eller, om I vil ud og ”føle” stormen mens I står på stranden iført jeres regntøj, der følger med når I booker et værelse i stormsæsonen.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo