Stor, større, USA

Rejs til landet hvor alting er STORT. Bilerne er større, skyskraberne er højere, ørkenerne og nationalparkerne er utallige og endeløse. Selv film- og rockstjernerne er større. USA er alt muligt, ikke mindst venlige mennesker og unikke stemninger. Men ellers er det groft sagt naturen og de mange nationalparker på den ene side og de spændende storbyer på den anden side, der er de store attraktioner.

Hvad nationalparker angår, er der tale om et sandt overflødighedshorn af fantastiske naturscenerier og landskaber: Yellowstone med dens bjerge, prærier og imponerende dyreliv, Grand Canyons vanvittige storhed og skønhed, Yosemites ørken og klipper, Everglades-sumpene i Florida med kæmpe alligatorer og frodig planteliv, Californiens kolossale redwood-træer samt østkystens betagende kyststrækninger ved Acadia National Park og Cape Cod. For blot bare at nævne et lille udpluk.

Populærkulturens hjemland

Kulturelt står USA ikke tilbage for noget i hele verden. Udover verdens storby nummer 1, New York City, der altid vil overgå alle beskrivelser og forventninger, er det frisindede, kunstneriske San Francisco, stilfulde Boston, dynamiske Chicago og solrige, skinnende Miami. Eller hvad med musikbyen over dem alle, Seattle, eller celebrity-mekkaet Los Angeles. Eller prøv Minneapolis eller New Orleans.

Naturoplevelser for enhver smag

Der er noget for enhver årstid i USA. Sommeren er varm over hele landet. Det anbefales at rejse om foråret eller efteråret. Så er temperaturerne i de fleste byer nemlig behagelige, om efteråret er landskaberne især i landets nordøstlige hjørne ekstremt smukke takket være træernes røde og gule farver, i midt vesten er de mange prærie- og ørkenstater også mere behagelige hvad temperaturer angår, Rocky Mountains er smukke og knapt så overrendte som på andre tider, det samme gælder for Californien og sydstaterne ved Den Mexicanske Golf.

Også vinteren kan dog være god flere steder, om end rigtig kold andre steder. Florida har varme, behagelige vintre, og Rocky Mountains byder på fabelagtige ski oplevelser i de kolde måneder. Tag et road trip, et storby short break eller en badeferie eller kombiner det hele.

Klimaet i USA

På grund af sin størrelse og de varierende geografiske forhold byder USA på mange forskellige klimatyper. I de nordlige områder af USA er klimaet tempereret, i den sydlige del af landet er klimaet subtropisk, og på Hawaii og i det sydlige Florida er det tropisk.

Klimaet er polart i Alaska og middelhavslignende ved de californiske kyster. Det er fugtigt i Great Basin mod nordvest, ørkenagtigt mod sydvest og halvtørt på den store prærie. Staterne ved den mexicanske golf har orkansæson fra start juni til november.

Det siger vores gæster:

Helena og Dennis i USA

- Helena

Som du sikkert allerede har hørt, så har vi haft en fantastisk tur til USA. Hold nu op, det har du arrangeret godt!!!! Tak for det!!!! […]

Læs mere…

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo