Argonaut Hotel

"A noble house hotel" i San Francisco

Argonaut er et luksuriøst boutique hotel, der formår at være autentisk på den gode måde. Bygningen, Haslett Warehouse, som Argonaut ligger i, daterer tilbage til 1907-1909. Murstenene, plankegulvene og de frit stående Douglas fyr-bjælker giver alt sammen et råt look og det formår Argonaut at blende godt sammen med moderne faciliteter og møbler.

Føl historiens vingesus på Argonaut Hotel

Som gæst på Argonaut Hotel kan man føle bygningens historie når man bor der, før i tiden var det et lager for dåsefabrikken ved siden af. Dåsefrugt- og grøntsager blev fragtet med sporvogn til og fra Haslett Warehouse. Placeringen i Fisherman’s Wharf har været rigtig praktisk, da både og sporvognen kunne komme næsten helt til døren. Nu nyder Argonaut godt af den eftertragtede placering ved havnekanten og tæt på den dejlige strand, da man fra de fleste af værelserne vil have fantastiske udsigter af enten, San Fransisco Bay, Golden Gate Bridge eller Alcatraz Island.

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo