KIMPTON NEW YORK

Kimpton Hotel Eventi – Kreativt luksusmiljø i Chelsea distriktet på Manhattan

Med beliggenhed i det kreative Chelsea distrikt, byder hotel Eventi på et utrolig skarpt interiørdesign i hjertet af Manhatten – og meget mere. Hotellet, som har sin egen blok for sig selv, byder på to forskellige restauranter, der køres af den anerkendte kok, Laurent Tourondel. Her kan der nydes klassiske amerikansk italienske menuer der med sikkerhed vil gøre de fleste tilfredse. Ydermere er hotellet indehaver af 2 ganske populærer barer, hvor der kan nydes gode vine, specialøl og cocktails mikset til perfektion.

Om indkvarteringen på Kimpton New York

Eventi’s værelser er store og rummelige og alle har skøn panorama udsigt over metropolen – vi anbefaler kraftigt at bede om et værelse med udsigt til Empire State Building. Ydermere byder hotellet på et helt igennem sublimt gårdmiljø. Her finder man stort lærred til visning af alt lige fra sportsbegivenheder til musik og kunst. Stemningen oser af kreativitet kombineret med luksus, og der kan nydes bådes drinks og spisning. Når tiden er inde til at udforske Manhattan, kan man på få minutter nå blandt andet Madison Square Garden, Empire State Building og High Line park.

2W & 2X.jpg
mus_gr_010_Kimpton_Muse_Hotel_USA_Nordamerika
mus_exterior_7124_Kimpton_Muse_Hotel_USA_Nordamerika
mus_gr_006_Kimpton_Muse_Hotel_USA_Nordamerika

Midt i det kreative kvarter i New York

Det kreative området omkring Kimpton New Yrok byder på oplevelser der ikke kan matches. Ud for dørtrinnet finder du Times Square, Broadway og mange andre historiske seværdigheder der bare venter på at blive udforsket – Fith Avenue, der er fyldt med high-end butikker, ligger blot et stenkast væk. Der ligger selvfølgelig flere forskellige hoteller ved Times Square, men Kimpton Muse Hotel byder i den grad bare på noget specielt. Den lune service, de elegante, finurlige, interiør detaljer, beliggenheden og den hjertevarme gæstfrihed, går lige i blodet. Det er fristedet fra pulserende Manhattan og dens action.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7