KIMPTON NEW YORK

Kimpton Hotel Eventi – Kreativt luksusmiljø i Chelsea distriktet på Manhattan

Den anerkendte hotelkæde Kimpton har flere hoteller i New York. Vi starter med hotellet, der ligger i det kreative Chelsea distrikt. Her byder Kimpton Hotel Eventi på et utrolig skarpt interiørdesign i hjertet af Manhattan – og meget mere. Hotellet, som har sin egen blok for sig selv, byder på tre forskellige restauranter, der køres af den anerkendte kok, Laurent Tourondel. Her kan der nydes klassiske amerikansk italienske menuer, steaks og "all american dining", der med sikkerhed vil gøre de fleste tilfredse. Ydermere er hotellet indehaver populære barer, hvor der kan nydes gode vine, specialøl og cocktails mikset til perfektion.

Om indkvarteringen på Kimpton Hotel Eventi

Eventi’s værelser er store og rummelige og alle har skøn panorama udsigt over metropolen – vi anbefaler kraftigt at bede om et værelse med udsigt til Empire State Building. Ydermere byder hotellet på et helt igennem sublimt gårdmiljø. Her finder man stort lærred til visning af alt lige fra sportsbegivenheder til musik og kunst. Stemningen oser af kreativitet kombineret med luksus, og der kan nydes bådes drinks og spisning. Når tiden er inde til at udforske Manhattan, kan man på få minutter nå blandt andet Madison Square Garden, Empire State Building og High Line park.

Ink 48 Hotel, New York, USA
The Muse Hotel, New York, USA
The Muse Hotel, New York, USA
The Muse Hotel, New York, USA

Midt i det kreative kvarter i New York

Det kreative området omkring Kimpton Muse Hotel byder på oplevelser der ikke kan matches. Ud for dørtrinnet finder I Times Square, Broadway og mange andre historiske seværdigheder der bare venter på at blive udforsket – Fifth Avenue, der er fyldt med high-end butikker, ligger blot et stenkast væk. Der ligger selvfølgelig flere forskellige hoteller ved Times Square, men Kimpton Muse Hotel byder i den grad bare på noget specielt. Den lune service, de elegante, finurlige, interiør detaljer, beliggenheden og den hjertevarme gæstfrihed, går lige i blodet. Det er fristedet fra pulserende Manhattan og dens action.

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo