Montage Palmetto Bluff

Velkommen til det charmerende South Carolina

Montage Palmetto Inn ligger i det naturskønne South Carolina Lowcountry med direkte adgang til May River, der med sit rolige vand og delfiner i legehumør, invitere til en romantisk sejltur.

Hotellet byder på en sublim oase af klassisk sydstatsstil og fortryllende skønhed mellem århundrede år gamle egetræer og som nabo til en 18-hullers Jack Nicklaus Signature golfbane. Her kan både voksne og børn få en fantastisk oplevelse med dyrene, naturen eller blive revitaliseret med en behandling på The Spa.

Genkendelig sydstatsarv

Hotellets arkitektur hylder den rige sydstatsarv med elegante søjler, hvide verandaer og en tidløs charme, der smyger sig ind i sjælen. Montage Palmetto Inn byder på værelser, suiter, hytter og villaer i en luksuriøs kombination af komfort og elegance. Alle indrettet med omhu og i en unik blanding af tradition og modernitet.

Nyd naturen ved Montage Palmetto Bluff, South Carolina, USA
Nyd lækker mad på Montage Palmetto Bluff, South Carolina, USA
Montage Palmetto Bluff, South Carolina, USA
Montage Palmetto Bluff, South Carolina, USA
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7