Taj Campton Place

Taj Campton Place i San Franciscos hjerte

Taj Campton Place er et historisk og luksuriøst hotel på Stockton st. ved Union Square midt i San Francisco. Det gør at jeres muligheder for shopping, barer, kunstgallerier, samt teater- og restaurantbesøg er tæt på ubegrænsede.

Ikoniske seværdigheder

Ud over den nære adgang til det pulserende byliv ligger Taj Campton Place med kort afstand til ikoniske seværdigheder som Chinatown og Fisherman's Warf. I kort afstand fra hotellet kan I hoppe på en af de berømte sporvogne, hvis I ønsker at udforske mere af den fantastiske by.

Værelser og suiter på Taj Campton Place

De 110 værelser og suiter har alle en lys og europæisk indretning, med et touch af moderne kunst. Fra værelserne på de øverste etager, eller fra den udendørs fitness-terrasse kan I nyde udsigten af byens travlhed og blændende natteliv.

De stilfulde værelser og suiter har bl.a. kaffe- og te faciliteter, badekåber og slippers, 24-timers roomservice, lækre toiletartikler, BOSE højttalere, internetadgang, gratis avis m.m.

Campton Bar and Bistro

Fuldend jeres besøg i San Francisco med delikate retter, lækre desserter og smagfulde cocktails i Campton Place Bar and Bistro.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7