Taj Campton Place

Taj Campton Place i San Franciscos hjerte

Det historiske og luksuriøse hotel Taj Compton Place er dybt forankret i San Franciscos hjerte, på det maleriske Stockton Street, lige ved Union Square. Her åbner en verden af muligheder sig for jer, hvor I kan udforske byens dynamiske atmosfære, opleve den pulserende energi på gaderne og fordybe jer i et væld af shopping, trendy barer, kunstgallerier og teatre, samt gastronomiske perler, der ligger inden for rækkevidde.

Ikoniske seværdigheder

Men det er ikke kun den centrale beliggenhed, der gør Taj Campton Place til en oplevelse ud over det sædvanlige. Hotellet ligger også blot i kort afstand til nogle af byens mest ikoniske seværdigheder, herunder det farverige Chinatown og den livlige Fisherman's Wharf. Tag en spændende tur på en af de berømte sporvogne, der kører gennem byen, og opdag endnu mere af San Franciscos unikke charme og historie.

Værelser og suiter på Taj Campton Place

Når I træder ind på Taj Campton Place, vil I blive mødt af en verden af elegance og komfort. De 110 værelser og suiter er indrettet med en subtil blanding af europæisk stil og moderne kunst, og fra de øverste etager og den udendørs fitness-terrasse kan I nyde en fantastisk udsigt over byens skyline og det livlige natteliv nedenfor.

Forkæl jer selv med luksuriøse bekvemmeligheder, herunder kaffe- og te faciliteter, bløde badekåber og tøfler, 24-timers roomservice, eksklusive toiletartikler, avancerede BOSE højttalere, hurtig internetadgang, daglig avislevering m.m.

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo