Taj Campton Place

Taj Campton Places ubegrænsede muligheder

Taj Campton Places centrale placering på Stockton st. ved Union Square, gør at jeres muligheder for shopping, barer, kunstgallerier, samt teater- og restaurantbesøg er tæt på ubegrænsede.

Om indkvarteringen på Taj Campton Place

De 110 værelser og suiter har alle en lys og europæisk indretning, med et touch af moderne kunst. Fra værelserne på de øverste etager, eller fra den udendørs fitness-terrasse kan I nyde udsigten af byens travlhed og blændende natteliv.

Gastronomien på Taj Campton Places

Den prominente Michelin stjernede restaurant Campton Place vil fuldende jeres besøg i San Francisco. Chef Srijith Gopinathan vil med hans fusion af californiske og indiske retter forføre jeres ganer. Forvent kun det bedste når I spiser på Campton Place Restaurant.

bar7_Taj_Campton_Place_USA_Nordamerika
hotel4_Taj_Campton_Place_USA_Nordamerika
room7_Taj_Campton_Place_USA_Nordamerika
bar1_Taj_Campton_Place_USA_Nordamerika
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7