The Betsy Hotel

På The Betsy Hotel kan du nyde Miami med stil

The Betsy Hotel er en absolut hotel-perle i Florida. Med sin ideelle placering på Miami South Beach er det relativt lille boutique hotel fantastisk at fornemme Miama fra. Hotellet, som er opført i kolonial stil med kun 63 værelser og suiter, ligger i det berømte farvestrålende Art Deco-kvarter på Ocean Drive, blot et stenkast fra stranden.

Masser af sjove aktiviteter fra The Betsy Hotel

Alle de sjove ting ligger for éns fødder. Her er fabelagtige shopping-muligheder og restaurantgaden Lincoln Road ligger kun i kort gåafstand. The Betsy råder desuden over det ikoniske og moderne amerikanske steakhouse BLT. Langs den smukke strand, kun få minutters gang fra hotellet, sørger 'beach butlers' for behagelige liggestole, håndklæder og parasoller, så man bare kan nyde udsigten over Atlanterhavet.

 

 

Skyline Penthouse på The Betsy Hotel, Miami, Florida, USA
Lobby Bar på The Betsy Hotel, Miami, Florida, USA
Tagterrassen på The Betsy Hotel, Miami, Florida, USA
Classic værelse på The Betsy Hotel, Miami, Florida, USA
Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo