The Charleston Place

Midt i Sydens ånd

The Charleston Place er beliggende i et charmerende kvarter i byen Charleston i South Carolina. Et hotel, som på alle måder fanger ånden af sydstaterne med sin atmosfære og gæstfrihed.

Her er I i gåafstand til attraktioner, bylivet, shopping og de mange smukke kirker som byen er kendt for.

Samlingspunkt for gæster og lokale

The Charleston Places restauranter, gastopub, cafe og terrasse er velkendte og anerkendte mødesteder for hotellets gæster og lokale.

Charleston Grill byder på lækre retter og jazz, The Palmetto Cafe sørger for morgenmad, frokost og brunch. I Thoroughbred Club er hotellets legendarisk lobby bar med live musik, cocktails, tapas, champagne m.m.

I Meeting at Market er der øl i hanerne og sport på TV. I The Clocktower Terrace, som ligger ved poolen, serveres en fatantastisk udsigt ud over byen sammen med cocktails, bar menu, vine og øl. Ønsker I mere private rammer kan I få serveret maden på værelset.

Detalje fra lysekrone på The Charleston Place, South Carolina, USA
Poolen på The Charleston Place, South Carolina, USA
Premier King værelse på The Charleston Place, South Carolina, USA
Spis godt på The Charleston Place, South Carolina, USA
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7