THE KNICKERBOCKER

The Knickerbocker ligger perfekt i utrættelige New Yorks

Luksushotellet ligger med udsigt til Times Square mellem Broadway og Bryant park. Hotellets 330 værelser byder på stilren luksus og går i perfekt harmoni med New Yorks Pulserende byliv. Hotellet med sine imponerende 16 etager byder velkommen med en moderne stil, hvor alle etager er special designet, samt der højt til loftet og store vinduer, der byder metropolens lys indenfor – uanset værelsesvalg, er her utrolig god plads og alle materialer og møbler er af utrolig høj kvalitet.

Et godt spisested og tagterrasse til cocktails

Forbered ganen på at blive overrasket over et besøg på the Knickerbocker. Hotellets chefkok, Charlie Palmer, skulle efter sigende have redefineret standarderne indenfor kvalitet, økologi og kreativitet som man typisk finder området. Hans passion ligger i at finde de bedste ingredienser fra de vidt forskellige markeder man finder på Manhattan. Her forener han vidt forskellige, og nogle gange uventede, smage i en sublim symfoni der virker. Efter middagen kan en velmikset cocktail kraftigt anbefales alt imens Manhattans unikke stemning suges til sig – bedre bliver det næsten ikke.

Deluxe værelse på The Knickerbocker i New York, USA
Nyd lækre retter på The Knickerbocker i New York, USA
Restauranten Charlie Parker på The Knickerbocker i New York, USA
Premier værelse på The Knickerbocker i New York, USA
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7