AUSTRALIEN

Det bliver ikke vildere end Australien

Sydney er et suverænt udgangspunkt med shopping, badeferie, natur-, kultur og gourmetoplevelser i ét væk. I det sydøstlige hjørne af Australien har du også hovedstaden Canberra, storbyen Melbourne og mod vest Adelaide.

Opdag Australiens unikke naturoplevelser

Fundamentet er skabt til de store oplevelser: Smukke kyststrækninger, Blue Mountains, barbecue, hiking, surfing, kænguruer, wallabies og søløver. Og midt i Australien er ørkenen, hvor giganten Ayers Rock findes. Cairns i nordøst er direkte gateway til regnskov og revet – Great Barrier Reef. Og med det eksklusive resorts på programmet. Fra Adelaide til Kangaroo Island, også kendt som Australiens svar på Galapagos-øerne. Unik lokal flora, fauna og enhver fotografs drøm. Port Douglas ved Cairns byder på dejlig lang strand, shopping og markeder. Videre til the outback i Queensland. Måske overnatning på en enorm kvægranch.

Klimaet i Australien

Tre klimazoner - tropisk i nord, subtropisk midt i og tempereret i syd. Sommer fra december til marts og vinter fra juni til august. Der findes ikke noget dårlig tidspunkt at besøge Australien i fordi nord er bedst om vinteren og syd er bedst om sommeren. Temperaturen kan variere fra 50 grader i nord om sommeren og 15 grader i syd om vinteren.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7