ONE&ONLY WOLGAN VALLEY

Om One&Only Wolgan Valley

Sæt kursen stik mod øst fra Sydney og 2,5 timers kørsel senere, vil I ramme den enestående Wolgan Valley midt i Greater Blue Mountains – hvor den enestående natur får jer til at glemme alt om verdenen udenfor. Her, langs en brusende flod omkranset af majestætiske bjerge, troner det eksklusive One&Only Wolgan Valley – og hvis I ankommer med helikopter vil I allerede fra luften få en følelse af at I er ankommet til et helt særligt sted.

Kåret som Australiens bedste hotel

I kan glæde jer til et enestående ophold, hvor kvalitetstid, ro, selvforkælelse og uforglemmelige naturoplevelser er i centrum. Det er bestemt ikke et tilfælde at resortet har vundet prisen som Australiens bedste hotel i Tripadvisors Travellers Choice Award, og her hos Discovery Travel er vi helt enige med de mange rejsende der har stemt resortet op på den velfortjente førsteplads.

One&Only Spa

Under jeres ophold på One&Only Wolgan Valley bør I forkæle jer selv med mindst én spa-oplevelse, hvor kontrasten mellem de dramatiske omkringliggende bjerge og spa-områdets harmoniske, beroligende omgivelser – gør det til en helt særlig oplevelse. Selvom det bliver en af dagens hårdeste valg, kan I glæde jer til at vælge imellem en bred vifte af massager og behandlinger på resortets udsøgte spa-menu.

 

mad_wolgan-valley_australien_oceanien
interior_pool_wolgan-valley_australien_oceanien
terasse_restaurant_wolgan-valley_australien_oceanien
natur_wolgan-valley_australien_oceanien

Gastronomi

På One&Only Wolgan Valley er hvert af dagens tre måltider i sig selv en oplevelse. Uanset om de nydes i en af resortets udsøgte og stemningsfyldte restauranter, eller i private, romantiske omgivelser med udsigt over de smukke bjerge.

 

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7