Bula – Velkommen!

Ved ankomsten til Fiji vil I blive modtaget med åbne arme og ordet Bula. Bula betyder hej, og er oftest brugt som en hilsen.

Befolkningen i Fiji er meget gæstfrie og meget servicemindede - dog med det forbehold at ”Island Time” også er eksisterende, da et pludseligt opstået beachvolleyspil eller en netop opdaget manta ray kan resultere i forsinkelser.

En vidunderlig rejsedestination

Suva er hovedstad, som ligger på øen Viti Levu. Vi anbefaler, at I rejser ud til de mindre øer og atoller, hvor det rigtige paradis begynder. Mange af øerne og atollerne har farverige koralrev. Dette gør, at Fiji også under vandet er beundringsværdig destination. Den internationale lufthavn ligger i Nadi, hvorfra der er der gode muligheder for at komme ud og besøge Mamanuca eller Yasawa-øerne. Alt efter hvilket resort eller budget I ønsker, kan transporten til øerne arrangeres på flere måder; speedbåd, vandfly, helikopter, osv.

Klimaet i Fiji

Fiji har tropisk klima, som gør, at Fiji er en varm destination hele året. I den ”kolde” periode som går fra maj til november er der en gennemsnitstemperatur på ca. 22 grader celsius. I den varme periode, som er fra december til april vil der være en gennemsnitstemperatur på godt 30 grader. Den varmeste periode vil også være mere regnfuld, men størstedelen af denne regn vil falde på hovedøen.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo