FRANSK POLYNESIEN

En tiareblomst bag øret og din kærlighed til Fransk Polynesien er beseglet

Blomsterkranse, sorte perler, kunsthåndværk og Paul Gauguin er et godt billede på Fransk Polynesien. Tahiti og 114 andre vulkanske øer venter. En farveeksplosion med så meget sødme og billedskøn, kraftfuld naturrigdom sætter sine spor – i malerkunsten og i et menneske. Når du vender hjem fra din rejse til Fransk Polynesien ser du livet i farver. Beruset af livsglæden og tiki-kulturen har du dvælet ved en skatteø med bjerge, dale, laguner og stenstatuer eller cruiset omkring. I Fransk Polynesien bliver du modtaget med smil og dans af kvinder med kranse og mænd med smukke tatoveringer.

Rejser til Bora Bora, Tahiti og Moorea

Hos Discovery Travel har vi et eksklusivt udvalg af rejser til Bora Bora, Tahiti, Moorea og mere - se vores selektion af luksusrejser eller har du særlige forespørgsler, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder!

Besøg hovedøen Tahiti

Som rejsende flyver man til hovedstaden Papeete på Tahiti. En køretur rundt om øen 114 kilometer, kan gøres på fem timer. Der er stort set kun kystvejen, øens indre består af to vulkaner, høje grønne bregne- og kastanjeklædte bjerge, dybe dale, brusende vandfald og sorte vulkanske strande. På Gauguin museet på Tahiti fortælles historien om Gauguins danske kone Mette og parrets fem børn.

Oplev den magiske ø Moorea

Der er færge fra Tahiti til Moorea, det tager 45 minutter. Moorea er Tahitis søsterø 18 kilometer vest for Tahiti. Øens dybe dale blev engang dyrket med vanilje, men i dag er det ananas og banan, der er de vigtigste afgrøder. Navnet Moorea betyder det gule firben. Moo er firben og rea er gul. En stor stjerneformet grøn ø opdelt af otte dybe dale. Den berømte Cook's Bay ligger ved foden af det imponerende Mount Rotui.

Nyd Stillehavets perle Bora Bora

Bora Bora ligger 270 kilometer nordvest for Tahiti. Lufthavnen er en ø for sig selv, så for at komme ud til sit hotel, må man med båd over lagunen. Bora Bora har koralrev hele vejen rundt. Øen er ligeledes omkranset af laguner med turkis vand og pulversand langs strandene. Midt på øen knejser det grønne skovklædte Mount Otemanu. Det er en oplevelse at cykle rundt på øen, indsnuse blomsterduften og tage en svømmetur ved en af smukke strande.

Klimaet i Fransk Polynesien

Der er to årstider i øgruppen. Den varme og fugtige årstid mellem november og april, hvor der falder en del troperegn, der holder landskabet grønt og frodigt. Den tørre årstid mellem maj og oktober. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader året rundt, men varierer fra 20 til 35 grader.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7