InterContinental Bora Bora Resort

InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa er en øko-venlig juvel

Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa er et luksusresort, hvor I bor i villa på pæle over havet og nyder fuldt privatliv.

Resortet er beliggende på Motu Piti Aau (To Hjerter) – en koral ø på revet. Der er her tale om et luksusresort, der med sin opbygning, har udviklet revolutionære løsninger indenfor både miljøbeskyttelse og komfort. Aircondition i villaerne er drevet af havvandet. Både design og indretningen er unikt og i fuld harmoni med Polynesiske traditioner og moderne stil.

Masser af forkælelse og sjove aktiviteter

Forkælelse med Spa-behandlinger, naturligvis også med hjælp fra havvandet – med de rige næringsstoffer af mineralske salte udvundet fra det dybe sydlige Stillehav. Havet - snorkling, dykning, kajak – turkisblåt og uendeligt kun brudt af de majestætiske Otemanu bjerg på nabo øen og under overfladen hersker et vidunderligt og farverigt liv.

Nyd middag med polynesisk underholdning i gourmet restaurant Le Reef og nyd kaffen i Villaen i samvær med den eneste ene - og fisk der svømmer i havet under glasbordet.

End of Pontoon Over Water Villa:
Mere afsiddesliggende for privatliv, beliggende for enden af enklaverne.

Diamont Otemanu Over Water Villa:
Med uforglemmelige udsigt over lagunen og Otemanu bjerget.

Moto Family Suites:
380m2 privat villa, beliggende mellem kokospalmer på land. Velegnet for familien.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo