Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort

På Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort finder du sofistikeret luksus i Gauguins ånd

Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort ligger på Tahitis vestkyst. Direkte på en charmerende strand omgivet af frodige tropiske haver. Nyligt renoveret med lyse værelser, alle med privat balkon og alle moderne bekvemmeligheder. Hele resortet er indrettet farverigt med inspiration fra den franske kendte impressionist Gauguin.  Nyd livet på den naturlige hvide sandstrand og de pragtfulde udsigter over havet og naboøen Moorea. Romantisk middag på resortets berømte japanske restaurant Sakura.

Sjove aktiviteter i pragtfulde omgivelser

I udfolder jer på golf- eller en af tennisbanerne - Hvis I da ikke befinder jer på havet i en af resortets både. Lever driverlivet ved saltvandspoolen efterfulgt af massage eller sidder eftertænksomt og nyder roen i et af resortets pragtfulde haver.  Resortet arrangerer ture rundt på øen og tilbyder jer excellente omgivelser at rekreere i mellem alle jeres nye indtryk og opdagelser.

Krystalklart vand omkring Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort, Fransk Polynesien
Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort, Fransk Polynesien
Pool med udsigt på Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort , Fransk Polynesien
Pool på Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort , Fransk Polynesien
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo