ST. REGIS BORA BORA

St. Regis Bora Bora er et ø-paradis i hjertet af Fransk Polynesien

Når I nærmer jer Bora Bora, får I allerede fra luften en følelse af at det her bliver noget helt særligt. Vi kender alle udtrykket ”et billede siger mere end 1000 ord”, men intet billede kan beskrive den skønhed, man bliver mødt af på Bora Bora. Ligesom andre fransk polynesiske øer skal den opleves, høres, føles, duftes, smages på og ses med egne øjne. Mindst én gang i livet.

Nyd barfodsluksus på Bora Boras juvel

The St. Regis Bora Bora ligger i skyggen af Mount Otemanu i den smukkeste lagune med pulverhvidt sand og første parket til koralrevet. I dette fredfyldte paradis er tempoet lavt og servicen skyhøj. Alle de rummelige villaer, om de ligger på stranden eller over vandet, har panorama udsigt med privat terrasse og er indrettet med håndskårne polynesiske skulpturer og eksotiske trædekorationer.

Fantastisk udsigt fra St. Regis på Bora Bora
The St. Regis Bora Bora Resort, Fransk Polynesien
The St. Regis Bora Bora Resort, Fransk Polynesien
St. Regis på Bora Bora
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo