At være på The Brando er som at være med i en film

The Brando er et unikt og luksuriøst resort på den ubeskrivelige smukke Tetiaroa Island – en atoll bestående af et dusin små øer omkring en mousserende lagune 50 km nordøst for Tahiti . I ankommer til øen med privatfly og her er ét af de steder i verden, hvor du kommer tættest på vores idé om paradis. Resortet består af 35 afsides villaer med private swimmingpools og elfenbenshvide sandstrande, hvor skildpadder og eksotiske fugle jævnligt kommer på besøg.

En mission om luksus

Resortets mest fornemme mission, er at tilbyde sine gæster en af de mest luksuriøse, autentiske og berigende rejseoplevelser, der er tilgængelige i verden - på en miljøvenlig, bæredygtig og kulturelt rig måde. Resortet har forpligtet sig til at bevare og beskytte øens naturlige pragt og dyrebare biodiversitet. Her respekteres og støttes den fransk polynesiske kultur og de gæstfrie traditioner.

Embraced by Mana

Der er mange fantastiske sider af de Fransk Polynesiske øer. En af de mest mindeværdige, er de gæstfrie og livsglade lokale, som beskriver ”Mana” som den livsstyrke og ånd der omgiver os. I kan se det. Røre ved det. Smage det. Føle det. Og fra det øjeblik I ankommer til dette smukke ørige, vil I forstå, hvorfor de lokale siger at deres øer er ”Embraced By Mana.” En tiarablomst bag øret, og din kærlighed til landet og øen er besejlet.

The Brando, Fransk Polynesien
The Brando, Fransk Polynesien
The Brando, Fransk Polynesien
Poolen på The Brando, Fransk Polynesien
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo