NEW ZEALAND

Fred og action i kiwiernes grønne natur

Kryds Cook Strædet. Det er opskriften på en fantastisk rejse på landets to øer, Nordøen og Sydøen. New Zealand er utroligt grønt med nationalparker, smalle veje, traditionelle ismejerier, sære vulkanske bjerge, palmer, bregner og jordbærmarker.

I firehjulstrækker til hovedstaden Wellington på Nordøens sydspids gennem rå stenlandskaber, frodig vegetation og New Zealands idylliske landsbyer. På den anden side af strædet ligger Sydøen. Imponerende bjergrig med grønne skove, dybe kløfter og fossende floder, gletsjere og hvide sandstrande.

På kort eller langt visit i New Zealand. Mærk suset af frihed i autocamper og forkæl dig selv på eksklusive lodges.

Nordøens største by Auckland ligger på 60 gamle vulkantoppe. Cruise igennem vinmarkerne og besøg et par vingårde. På disse breddegrader tager solen den nordlige vej rundt.

Fra Milford Sound og Hapuka Lodge kan du tage med helikopter direkte fra lodgens landingsplads. Her kan du møde New Zealands højeste bjerg - det 3.734 meter høje Mt. Cook.

Besøg Sydøens største by Christchurch med de gamle sporvogne. I byen finder du et flot nyt kunstmuseum, mange smukke gamle, britiske bygninger samt fine caféer og masser af musik.

Klimaet i New Zealand

New Zealands klima er stort set som det danske, hvis man ser bort fra, at deres vinter er vores sommer og omvendt. Sommer er fra december til februar med temperaturer på ca. 20-30 grader. Vinter er fra juni til august og temperaturen kan her komme ned på ca. 10 grader afhængig af destinationen.

Anette

Har du spørgsmål?

Annette Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge