NEW ZEALAND

Fred og action i kiwiernes grønne natur

New Zealand er frodigt og grønt med nationalparker, vulkanske bjerge, bregner, palmer, smalle veje og jordbærmarker. Opskriften på en fantastisk rejse til New Zealand er at krydse Cookstrædet. På hver sin side af strædet finder man landets to øer, Nordøen og Sydøen.

Oplev Nordøens idyl

New Zealand i Oceanien er et oplagt rejseland at opdage på egen hånd. Lej for eksempel en firehjulstrækker til hovedstaden Wellington på Nordøens sydspids, kør gennem rå stenlandskaber, frodig vegetation og idylliske landsbyer. Nordøens største by Auckland ligger på 60 gamle vulkantoppe.

De store oplevelser venter på Sydøen

På den anden side af strædet ligger Sydøen. Øen her er bjergrig med grønne skove, dybe kløfter, fossende floder, gletsjere og hvide sandstrande. Mærk suset af frihed i autocamper og forkæl dig selv på eksklusive lodges. Cruise igennem vinmarkerne og besøg et par vingårde. På disse breddegrader tager solen den nordlige vej rundt. Fra fjorden Milford Sound kan du tage med helikopter direkte fra lodgens landingsplads. Her kan du Bestige New Zealands højeste bjerg - det 3.734 meter høje Mt. Cook. I byen Christchurch finder du et charmerende byliv med gamle sporvogne. I byen finder du et flot nyt kunstmuseum, mange smukke gamle, britiske bygninger samt fine caféer og masser af levende musik.

Vejret i New Zealand

New Zealands klima er stort set som det danske, hvis man ser bort fra, at deres vinter er vores sommer og omvendt. Sommer er fra december til februar med temperaturer på ca. 20-30 grader. Vinter er fra juni til august, hvor temperaturen kan komme ned på ca. 10 grader, afhængigt af hvor man befinder sig.

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo