HUKA LODGE

Om vidunderlige Huka Lodge

Når I ankommer til Huka Lodge bliver I inviteret ind i en verden af elegance og generøs gæstfrihed, hvor omgivelsernes raffinerede stil skaber det perfekte fristed, hvis omdømme og utallige priser er yderst velfortjent.

Her føler man sig hjemme

En af vores kunder skrev efter et besøg på Huka Lodge ”… Her føler man sig hjemme” og søger I efter et naturskønt fristed med fred, ro og personlig service – kan I godt stoppe med at søge: Huka Lodge er nemlig stedét. Her oplever I den helt rene New Zealandske luft, mens I kommer helt tæt på den pragtfulde Waikato River – hvor den brusende flod og det smukke vandfald er en del af den mindeværdige atmosfære der kendetegner lodgen.

En berusende natur

Nord-øen byder ligesom Sydøen på masser af smuk natur – heriblandt vulkaner, varme kilder og spruttende gejsere, imponerende grotter med små selvlysende dyr og lækre kyststrækninger, som gør denne del af landet ekstra attraktivt. På Nord-øen har I også mulighed for at opleve den traditionelle Muri-kultur, flere smukke vinregioner, brusende vandfald og ikke mindst New Zealands nationaldyr: Kiwien.

Gastronomi i særklasse

Huka Lodges ikoniske karakter og særlige grad af gæstfrihed fortsætter i køkkenet, som i årenes løb har haft mange berømte kokke – som alle har haft ét til fælles: De lever og ånder for at servere de bedst tænkelige og gennemførte retter til sine gæster. Den gæstfrie og generøse tradition er dybt indlejret i Huka Lodges filosofien, og denne kvalitet afspejles både i køkkenet – og gennem det store udvalg på hele 20 unikke middag venues, hvor I har mulighed for at nyde en privat, fredfyldt og romantisk middag.

udsigt_soveværelse_Huka_Lodge_new_zealand_oceanien
pejs_Huka_Lodge_new_zealand_oceanien
aerial_Huka_Lodge_new_zealand_oceanien
Jetty-Pavilion_Huka_Lodge_new_zealand_oceanien
Annette N. Pedersen. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7