HUKA LODGE

Om vidunderlige Huka Lodge i New Zealand

Når I ankommer til Huka Lodge ved Lake Taupo i New Zealand bliver I inviteret ind i en verden af elegance og generøs gæstfrihed, hvor omgivelsernes raffinerede stil skaber det perfekte fristed, hvis omdømme og utallige priser er yderst velfortjent.

Her føler man sig hjemme

En af vores kunder skrev efter et besøg på Huka Lodge ”… Her føler man sig hjemme” og søger I efter et naturskønt fristed med fred, ro og personlig service – kan I godt stoppe med at søge: Huka Lodge er nemlig stedét. Her oplever I den helt rene New Zealandske luft, mens I kommer helt tæt på den pragtfulde Waikato River – hvor den brusende flod og det smukke vandfald er en del af den mindeværdige atmosfære der kendetegner lodgen.

En berusende natur

Nordøen byder ligesom Sydøen på masser af smuk natur – heriblandt vulkaner, varme kilder og spruttende gejsere, imponerende grotter med små selvlysende dyr og lækre kyststrækninger, som gør denne del af landet ekstra attraktivt. På Nordøen har I også mulighed for at opleve den traditionelle Maori-kultur, flere smukke vinregioner, brusende vandfald og ikke mindst New Zealands nationaldyr: Kiwien.

Tre vulkaner inden morgenmad

Først champagne, og herefter venter en af Huka Lodges mest ultimative signatur oplevelser: 3 Volcanoes before breakfast. Her kan I se frem til en enestående helikopteroplevelse over Lake Taupo, hvorefter I krydser Kaimanawa og lander på Rangitikei River – hvor der venter champagne og små lækkerier. Herefter fortsætter jeres 2 timers eventyr med en scenisk flyvetur over de majestætiske Tongariro Nationalpark, Emerald Lakes og Te Maari Crater. Dette bliver en af de der oplevelser, I tager med jer hjem og helt sikkert aldrig vil glemme.

Nyd vidunderlig mad i restauranten på Huka Lodge, Lake Taupo, New Zealand
Udendørs pejs og lounge på Huka Lodge, Lake Taupo, New Zealand
Nyd morgenmaden på terrassen, Huka Lodge, Lake Taupo, New Zealand
Huka Lodge, Lake Taupo, New Zealand

Gastronomi i særklasse

Huka Lodges ikoniske karakter og særlige grad af gæstfrihed fortsætter i køkkenet, som i årenes løb har haft mange berømte kokke – som alle har haft ét til fælles: De lever og ånder for at servere de bedst tænkelige og gennemførte retter til sine gæster. Den gæstfrie og generøse tradition er dybt indlejret i Huka Lodges filosofien, og denne kvalitet afspejles både i køkkenet – og gennem det store udvalg på hele 20 unikke middag venues, hvor I har mulighed for at nyde en privat, fredfyldt og romantisk middag.

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo