SPLIT APPLE RETREAT

Split Apple Retreat er et perfekt timeout i skønne, new zealandske naturomgivelser

På Split Apple Retreat venter et perfekt timeout fra den travle verden og en til tider hektisk hverdag. Her bliver I mødt af komplette luksuriøse omgivelser, privatliv og gennemført afsondrethed. Det mest gennemtrængende ved lodgen er den fabelagtige panoramaudsigt over havet, og kun få meter fra dørtrinnet finder I den smukke nationalpark, Abel Tasman, hvor I kan nyde den uberørte natur i al sin skønhed.

Om Syd-øen

Spænd sikkerhedsselen og forbered jer på en scenisk roadtrip med billedskøn natur og bjerge uden lige. Her på Syd-øen venter der et hav af uforglemmelige oplevelser; snup fx en vandretur på Mt. Cook, en helikoptertur med champagnestop på en majestætisk gletsjer, en cykeltur i de smukke vinregioner, en kajaktur i de smukke fjorde eller en svømmetur med delfiner efterfulgt af en solnedgangs-cruise i Queen Charlotte Sound.

A quiet Abel Tasman National Park luxury accommodation retreat and wellness spa hideaway, built high above Tasman Bay, offers both every indulgence as well as the additional promise of exceptional good health.
udsigt_værelse_Split_Apple_Retreat_new_zealand_oceanien
There’s also every opportunity at the Retreat to relax and pamper yourself  with pristine surrounds, a saltwater pool on the deck, spa and sauna, private access to beaches, massage, acupuncture, meditation guidance and other stress reduction therapies.
klippe_Split_Apple_Retreat_new_zealand_oceanien

Spa og wellness

Alle aspekter af jeres reterat centeres omkring afslapning og tilfredstillelse af alle sanser. Nyd den smukke saltfans infinity pool og det japanesiske spa med udsigt over Abel Tasman Nationalpark og Tasman Bay. Efter en udsøgt spa-behandlinger venter der en sauna, et stort dampbad, en yoga pavillion og et meditations rum, hvor sansen for detaljer igen er altoverskyggende.

Annette N. Pedersen. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7