SPLIT APPLE RETREAT

Split Apple Retreat er et perfekt timeout i skønne, new zealandske naturomgivelser

På Split Apple Retreat i New Zealand venter et perfekt timeout fra den travle verden og en til tider hektisk hverdag. Her bliver I mødt af komplette luksuriøse omgivelser, privatliv og gennemført afsondrethed. Det mest gennemtrængende ved lodgen er den fabelagtige panoramaudsigt over havet, og kun få meter fra dørtrinnet finder I den smukke nationalpark, Abel Tasman, hvor I kan nyde den uberørte natur i al sin skønhed.

Om Syd-øen

Spænd sikkerhedsselen og forbered jer på en scenisk roadtrip med billedskøn natur og bjerge uden lige. Her på Syd-øen venter der et hav af uforglemmelige oplevelser; snup fx en vandretur på Mt. Cook, en helikoptertur med champagnestop på en majestætisk gletsjer, en cykeltur i de smukke vinregioner, en kajaktur i de smukke fjorde eller en svømmetur med delfiner efterfulgt af en solnedgangs-cruise i Queen Charlotte Sound.

Nyd udsigten fra Split Apple Retreat, Hawke's Bay, New Zealand
Værelse på Split Apple Retreat, Hawke's Bay, New Zealand
Spa & Wellness på Split Apple Retreat, Hawke's Bay, New Zealand
Naturen nær Split Apple Retreat, Hawke's Bay, New Zealand

Spa og wellness

Alle aspekter af jeres reterat centeres omkring afslapning og tilfredstillelse af alle sanser. Nyd den smukke saltfans infinity pool og det japanesiske spa med udsigt over Abel Tasman Nationalpark og Tasman Bay. Efter en udsøgt spa-behandlinger venter der en sauna, et stort dampbad, en yoga pavillion og et meditations rum, hvor sansen for detaljer igen er altoverskyggende.

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo