THE FARMER KIDNAPPERS

Om smukke The Farm at Cape Kidnappers

Idylliske omgivelser, udsøgt gastronomi og 6000 hektar landlig luksus med får og kvæg – er alt sammen en stor del af den autentiske og mindeværdige atmosfære som kendetegner The Farm at Cape Kidnappers. Lodgen ligger på kanten af en klippe med betagende udsigt over Stillehavet og Hawke’s Bay - mens de omkringliggende, bølgende bakker og marker får stedet til at ose af en helt særlig stemning. Dette bliver i sandhed jeres ”home away from home”.

Rejseoplevelser på nordøen

Når I sejler fra Sydøen til Nordøen lander I i New Zealands hyggelige hovedstad, Wellington. Her bliver I mødt af charmerende gader, små caféer og en bred vifte af kulturelle oplevelser. Nordøen byder på masser af smuk natur, heriblandt varme kilder, vulkankratere, levende gejsere, fascinerende grotter med selvlysende smådyr og skønne kyststrækninger. Nordøen giver desuden mulighed for at opleve brusende vandfald, skønne vinregioner, den traditionelle Maouri-kultur, New Zealands nationaldyr Kiwien - blandt meget andet.

Oplev det fantastiske dyreliv i New Zealand
Golf på The Farm at Cape Kidnappers i Hawke's Bay, New Zealand
Middag på The Farm at Cape Kidnappers i Hawke's Bay, New Zealand
Besøg en fårefarm under ferien på The Farm at Cape Kidnappers i Hawke's Bay, New Zealand

The Farm at Cape Kidnappers er for foodies

Under jeres ophold på The Farm bliver dagens måltider blandt nogle af jeres mest mindeværdige stunder, hvor de lækre, lokale råvarer er altoverskyggende. Hver dag går køkkenchefen en tur ud i lodgens imponerende have, for at sammensætte en unik menu baseret på havens mest friske og indbydende ingredienser. Hvad han ikke finder i haven, finder han et andet sted i Hawke’s Bay, som er kendt for sine mange frugt, grøntsager og friske delikatesse produkter.

Spaen som stjæler enhver uro

Med tre unikke behandlingsrum, tilbyder lodgen et bredt udvalg af massager, ansigtsbehandlinger, pedicures, manicures og hår-behandlinger. Vælg blandt andet mellem Golfer’s Sports Massage, Hot Stone Massage og Deep Tisue Massage på lodgens udsøgte spa-menu.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7