REJSEMÅL

SYD- & MELLEMAMERIKA

Syd- & Mellemamerika - et farverigt kontinent

Andesbjergene, Amazonfloden, Atacamaørkenen og Aconcagua – og vi er kun nået til det første bogstav. Hvor end I bevæger jer hen i Sydamerika, bliver I forført af kontinentets farverige temperament. Fra A til Z.

Udforsk et enkelt land eller rejs på tværs af grænserne og oplev hvordan kulturen og landskabet ændrer sig. Lad os skræddersy rejsen for jer til Argentina, Ecuador, Mexico eller Peru. Lande, der indfrier enhver drøm om unikke oplevelser.

Hop fra landområder til storby og tilbage igen. Mød efterkommerne af stolte indianere og eventyrlystne Conquistadorer. Fordyb jer i Syd- og Mellemamerikas fascinerende historie og oplev urgamle, indianske traditioner side om side med europæisk kultur og kolonitidens vidunderlige arkitektur.

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo