Gauchos, pingviner og tango

Se den antarktiske bøg springe ud eller spring ud i en argentinsk tango. Er du til tango eller træer, this is the place! Og hvis ikke, er Argentina stadig stedet. Muligheder for oplevelser er overvældende: skiløb, dans, gletsjer/hval/pingvin-sightseeing eller et par dage som gaucho eller vinbonde?

Sadl op, snør danseskoene, spænd støvlerne, tag mål af en søelefant, besøg gletsjeren Upsala eller verdens største vandfald, Iguazu. Når du vender hjem fra din rejse til Argentina, er du formet af vingesuset fra Buenos Aires og et stort land, der byder på et vandfald af kultur, historie, gode bøffer og den helt særlige argentinske gnist.

Nyder et glas vin på hyggelig fortovscafé. Forstår nu hvorfor Buenos Aires kaldes Sydamerikas Paris. International stemning, brede boulevarder og smukke bygninger. Det meste af Argentinas vinproduktion kommer fra bjergbyen Mendoza.

Overnatter på en vingård og nyder de ædle dråber. Afslutter med en kop mate. Se kæmpe pingvinflokke i nationalpark i Patagonien. Man siger der kan være op til 4 mio. fugle i én koloni.

Klimaet i Argentina

Argentina ligger syd for Ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Klimaet varierer fra tropisk med regn hele året i de nordlige dele til antarktisk klima med sne og lave temperaturer året igennem i syd. De centrale dele af landet er mere tempererede, men kan være meget varme og have høj luftfugtighed i sommermånederne (fra december til februar).

Estelle1

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge