Gauchos, tango og pingviner

Se den antarktiske bøg springe ud eller spring ud i en argentinsk tango. Er du til tango eller træer er Argentina oplagt. Og hvis ikke, er Argentina stadig stedet. Muligheder for oplevelser er overvældende. Her kan du alt fra skiløb, dans, gletsjervandring, hval- og pingvin-sightseeing eller et par dage hos en vinbonde samt meget mere.

Mærk Argentinas sjæl

Sadl op, snør danseskoene, spænd støvlerne, tag mål af en søelefant, besøg gletsjeren Upsala eller verdens største vandfald, Iguazu. Når du vender hjem fra din rejse til Argentina, er du formet af vingesuset fra Buenos Aires og et stort land, der byder på et vandfald af kultur, historie, gode bøffer og den helt særlige argentinske gnist.

Nyd et glas vin på hyggelig fortovscafé, og bliv klar over hvorfor Buenos Aires kaldes Sydamerikas Paris. Her er en international stemning med brede boulevarder og smukke bygninger.

Opdag Sydamerikas bedste vingårde

Det meste af Argentinas vinproduktion kommer fra bjergbyen Mendoza, som er et must at besøge for alle vinelskere. Det er en uforglemmelig oplevelse at overnatte på en ægte argentinsk vingård og nyde de ædle dråber. Afslut med en kop mate, der er en koffein-infuseret te. I nationalparken Patagonien kan du nyde det imponerende syn af enorme pingvinflokke. Man siger der kan være op til 4 mio. fugle i én koloni.

Klimaet i Argentina

Argentina ligger syd for Ækvator og har derfor modsatte årstider af Danmark. Klimaet varierer fra tropisk med regn hele året i de nordlige dele til antarktisk klima med sne og lave temperaturer året igennem i syd. De centrale dele af landet er mere tempererede, men kan være meget varme og have høj luftfugtighed i sommermånederne (fra december til februar).

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo