Besøg Inkariget

Ecuador var en gang en del af det store inkarige, men er i dag et af de mindste lande på det Sydamerikanske kontinent. På trods af den beskedne størrelse, er det et ufatteligt rigt land, som gemmer på en spændende historie, interessant kultur og mindeværdige naturoplevelser.

Jungle, fredede bydele og sneklædte tinder

Landet er mest af alt kendt for Galapagos, men Ecuador har også højlandet med Andesbjergenes sneklædte vulkaner, dybe kratersøer, golde bjergpas, tågeskov, tropisk lavland samt den store grønne Amazonjungle. I bjergene kan man besøge de små indianer landsbyer og farvestrålende markeder.

Hovedstaden Quito er uundgåelig når man rejser til Ecuador. Quito den første by, der blev erklæret en World Heritage Site, som ligger smukt i en dal og breder sig op over højderyggene (2850 meter høje). Den gamle del af byen er fredet og er en af de smukkeste og ældste byer i Sydamerika, Hvide huse med blå skodder og indre gårdhaver. Katedralen i Quito er opført af sten, indvendigt af træ belagt med guld i en stil, der er et sammensurium af barok, maurisk og indiansk. Toppede brosten i de gamle gader.

Enestående dyreoplevelser

Galapagos oplever man bedst fra et mindre skib som er designet til at cruise mellem øerne, anke op tæt ved land og sejle i små både ind til et intimt møde med naturen på øerne. Galapagos ligger 970km ude i Stillehavet og man kommer dertil med fly fra Quito.

Op af det turkisblå hav dukker over 60 større og mindre øer, alle er af vulkansk oprindelse og hjem for mange eksotisk, bizarre og enestående dyr og planter.

Landskabet varierer fra råt med store størknede lava sten, klipper, kratere og kæmpe kaktus til virke fugtigt og frodigt med små søer og grønt krat. Galapagos kyster har de smukkeste blå laguner med øde strande i hvide, røde, grønne og brune nuancer, som står i skarp kontrast til det turkisblå vand og de sorte lava sten. Vandet er rent og klart og perfekt til at snorkle og svømme med pingviner, sæler, søløver, havskildpadder, hajer og rokker.

Klimaet i Ecuador

Ecuador har en meget varieret natur hvilket gør, at klimaet og vejret også er meget forskelligt. Ved kysten vil man opleve et tropisk klima. Det tropiske klima ved kysten gør, at man har en gennemsnitstemperatur der ligger på omkring 25 grader. Kigger man derimod på Andesbjergene, hvor Ecuadors hovedstad er placeret, finder man et langt mere tempereret klima, og her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 20 grader. I Ecuadors regnskov er klimaet også tropisk og gennemsnitstemperaturen ligger også her på 25 grader, men i modsætning til kysten er der her en langt højere luftfugtighed.

Estelle1

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge