Mexico er landet med solens og månens pyramider

Tilføj drømmestrande og stjerneskønne resorts på kyster, der kurtiserer Stillehavet, Det Caribiske Hav og Golfen, så har du Mexico.

Landet råder over en rig mytologi, gudeskøn natur og en kulturarv uden lige. Aztekerfolket kom oprindeligt på navnet Mexico, og mayakulturen fortsat sit præg på landet i dag.

Når du vender hjem fra Mexico er du taknemmelig. For stepper, bjergkæder, regnskov og vilde floder. Og mødet med Mexicos pragtfulde gamle byer, historiske ruiner, indianske markeder og kogekunst vil genspille sig igen og igen i dit indre.

Vejret i Mexico

Klimaet er behageligt året rundt med dagtemperaturer de fleste steder fra 20–35 grader. I bjergene kan det være lidt køligere. Fra oktober til maj er der næsten ingen nedbør, mens resten af året er Mexicos regntid, der dog sjældent er særlig voldsom. Som oftest sætter regnen ind midt på eftermiddagen. Orkansæsonen på Mexicos østkyst, Yucatan-halvøen mod Atlanterhavet, er fra juni til oktober.

Ønsker du at komme til Mexico med os?

For at komme til Mexico med os bedes du kontakte vores søsterselskab Peacock Travel, som er specialister inden for denne type af rejser.


Peacock Travels hjemmeside er www.peacocktravel.dk. Peacock Travel kan kontaktes på tlf. +45 39 618 618 og mail info@peacocktravel.dk.

En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo