SYDØSTASIEN

REJSEMÅL

Kultur, historie og natur

Når du rejser til Sydøstasien bliver du mødt af fascinerende kultur, frodig natur, pulserende storbyer med oldgamle templer, idylliske landskaber, hvide sandstrande – og ikke mindst en altid smilende lokalbefolkning, hvis positive livssyn vil skinne igennem under hele jeres rejse.

Vietnam, Laos og Cambodia udgør det gamle, franske Indokina. Der er tale om en kulinarisk og historisk skattekiste i tre kontrastrige lande, hvor stilstand og bevægelse søger fælles fodslag. I Burma, der omtales som det glemte paradis eller Pagodernes land, finder du buddhistiske munke, smukke templer og pragtfulde, uberørte strande. Thailand er repræsenteret ved det frodige naturlandskaber i nord, lange hvide sandstrande i syd samt pulserende Bangkok i midten. I Malaysia finder du unikke Borneo, regnskov, storby og paradisiske badestrande samt en dyrkning af jorden uden mage. Endelig er der Indonesien, som er et fantastisk ørige med et utal af små øer, der hver har sin egen interessante historie.

Velkommen til Sydøstasien!

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo