REJSEMÅL

SYDØSTASIEN

Ægte eventyr af smilende oplevelser

Når I rejser til Østen bliver I mødt af fascinerende kultur, frodig natur, pulserende storbyer med oldgamle templer, idylliske landskaber, lange hvide sandstrande – og ikke mindst  smilende lokale, hvis positive livssyn vil skinne igennem under hele jeres rejse.

Vietnam, Laos og Cambodia udgør det gamle, franske Indokina. Der er tale om en kulinarisk og historisk skattekiste i kontrastrige lande, hvor stilstand og bevægelse søger fælles fodslag. Burma – det glemte paradis. Fascinerende orangeklædte munke, pagodernes land og pragtfulde uberørte strande. Thailand – Pulserende Bangkok, det frodige nord og lange hvide sandstrande i syd. Malaysia – Unikke Borneo, regnskov, storby og paradisiske badestrande og dykning uden mage. Indonesien – et fantastisk ørige, med et utal af små øer der hver har sin egen interessante historie.

Velkommen til Østen!

Estelle1

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge