Et gammelt kongerige

I 1887 opstod Kongerigerne Cambodia & Laos som Fransk Indokina. Laos & Cambodia er i dag selvstændige lande, hvor sløret løftes for uanede oplevelser omkring Mekong-floden og grænser krydses på næsten utilgængelige steder.

Paladser, bomuld og gummitræer

Cambodia er mest kendt for tempelruinerne í Angkor Wat, Khmer folkets kulturelle hovedstad. En fransk naturalist Henri Mouhot fandt i juli 1863 den forladte by Angkor, overgroet af store silkebomulds- og gummitræer. På det tidspunkt havde Angkor været glemt i 400 år. Angkors omkring 100 tempelruiner ligger spredt på et område på over 200 km2. Man kan flyve over området i helikopter.

Den franske forbindelse

Phnom Penh er en charmerende hovedstad ved Mekongfloden. Byen har smukke brede franske boulevarder, overskønne franske palæer, guldbelagte templer, faldefærdige rønner og et spændende Russisk Marked. Prøv at spise i den clubagtige Foreign Correspondents Club of Cambodia, der ligger lige ved Nationalmuseet.

Klimaet i Cambodia

I Cambodia er der tropisk klima. Dagstemperaturerne er på 25-30 grader. I maj starter regnsæsonen, og den slutter i oktober. Cambodia kan besøges året rundt. Den bedste årstid er fra december til februar, hvor der dog også er flest turister.
Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7