Et gammelt kongerige

I 1887 opstod Kongerigerne Cambodia & Laos som Fransk Indokina. Laos & Cambodia er i dag selvstændige lande, hvor sløret løftes for uanede oplevelser omkring Mekong-floden og grænser krydses på næsten utilgængelige steder.

Discovery Travels REJSER TIL CAMBODIA

Cambodia, der ligger mellem Vietnam og Thailand og med Laos i nord, er stadig en novice, når det kommer til turisme. Her er du tæt på det autentiske og det ægte, hvilket også afspejles i vores rejser til Cambodia, der bringer dig ud til imponerende risterrasser og uberørt, frodig jungle til nærmere bekendtskab med khmer kogekunst og de lokale i små landsbyer.

Det er også imponerende tempelkomplekser, fascinerende markeder, pagoder, historien og de frodige øer med smukke strande og turkisblå hav. Velkommen til Cambodia rejser med Discovery Travel.

hoteller i CAMBODIA

Cambodia byder på hoteller af enhver art – fra de smukke historiske fra kolonitiden til nyere, der er bygget med omtanke for det historiske og kulturelle. Uanset hvad du vælger, så byder Discovery Travel på indkvarteringer, der skaber de bedste og perfekte rammer til din ferie – om det er i by, natur eller ved stranden på en tropeø.

Angkor Wat, bomuld og gummitræer

Cambodia er mest kendt for tempelruinerne i Angkor Wat, Khmer folkets kulturelle hovedstad. En fransk naturalist Henri Mouhot fandt i juli 1863 den forladte by Angkor, overgroet af store silkebomulds- og gummitræer. På det tidspunkt havde Angkor været glemt i 400 år. De omkring 100 tempelruiner i Angkor Wat ligger spredt på et område på over 200 km2. Man kan flyve over området i helikopter.

Den franske forbindelse

Phnom Penh er en charmerende hovedstad ved Mekongfloden. Byen har smukke brede franske boulevarder, overskønne franske palæer, guldbelagte templer, faldefærdige rønner og et spændende Russisk Marked. Prøv at spise i den clubagtige Foreign Correspondents Club of Cambodia, der ligger lige ved Nationalmuseet.

Vejret i Cambodia

I Cambodia er der tropisk klima. Dagstemperaturerne er på 25-30 grader. I maj starter regnsæsonen, og den slutter i oktober. Cambodia kan besøges året rundt. Den bedste årstid er fra december til februar, hvor der dog også er flest turister.

Det siger vores gæster:

Jens og Birgit i Indokina

“Vi var på en skøn familie tur til Vietnam, Cambodia og Laos, som Estelle og co. havde arrangeret specielt til os over jul og nytår. Sikke en tur! Vi var på streetfood tur i Ho Chi Minh City, hvor vi blev kørt standsmæssigt rundt på Vespa scooter. […]

Læs mere…

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo