ALILA KOH RUSSEY

På Alila Koh Russey står tiden stille

Omkranset af svajende kokospalmer, turkisblåt hav og lange sandstrande – danner Alila Koh Russey de perfekte rammer for jeres tropiske og luksuriøse drømmerejse i Cambodia. Resortet ligger på en isoleret, tropisk ø, hvilket hurtigt giver jer en fornemmelse af at være havnet midt i en sofistikeret udgave af ”The Beach” eller ”The Blue Lagoon”.

Barfodsluksus i Cambodia

Efter en 15 minutters sejltur fra Krong Preah, ankommer I til den smukke, frodige ø: Koh Russey. Her venter et ophold med gennemført barfodsluksus på det helt nyåbnede eco-hotel Alila Villa Koh Russey, hvor cambodiansk charme, uberørt natur og lokal gæstfrihed er i centrum. Hotel-kæden Alila, som oversat fra sanskrit betyder ”overraskelse”, er særligt kendt for at lade sig præge af destinationens omgivelser og kultur – både gennem design, personlig service, gastronomi, udflugter og oplevelser.

Gastronomi

Maden på Alila Koh Russey er i sig selv en oplevelse. Uanset om den nydes på resortets udsøgte restaurant Horizon – eller i private, romantiske omgivelser. Candle-light dinner på stranden, morgenmad på jeres private terrasse eller picnic i en af øens skjulte paradisbugter.

Indkvartering

Fælles for resortets 63 villaer og pavilloner er, at de alle vil forkæle jer med en fortryllende udsigt til hav og/eller regnskov. Med 5 forskellige type villaer og pavilloner fra 50m2 til 560m2 er der noget for en hver smag. Tøv ikke med at ringe, så vi i fællesskab kan finde den indkvarteringsmulighed som bedst matcher jeres behov og ønsker.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo