PHUM BAITANG

Phum Baitang betyder "Den Grønne By"

Phum Baitang, som direkte oversat fra Khmer betyder ”Den grønne landsby”, er omkranset af store frodige haver, rismarker og enge af citrongræs. Rustikt design, den milde duft af citron og lyden af fugle der kvidrer er alt sammen en del af den mindeværdige og charmerende atmosfære der kendetegner hotellet. Selvom hotellet ligger få minutters kørsel fra den pulserende storby Siem Reap, vil I føle, at I er havnet midt i en frodig oase, hvor I kan koble helt fra efter en dag fyldt med store natur – og kulturoplevelser.

Farm to Table-madkoncept

Maden på Phum Baitang er i sig selv en oplevelse, uanset om den nydes på det gadekøkken-inspirerede Bay Psar eller den fusionerende restaurant Hang Bay. Fælles for begge restauranterne er det forfriskende "farm to table" madkoncept, hvor størstedelen af ingredienserne dyrkes lokalt på hotellets egen grund.

Kokken tryller på Phum Baitang, Cambodia i Sydøstasien
Pool Bar på Phum Baitang, Cambodia i Sydøstasien
Lækre værelser på Phum Baitang, Cambodia i Sydøstasien
Restaurant på Phum Baitang, Cambodia i Sydøstasien

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo