Raffles Grand Hotel d'Angkor

Raffles Grand Hotel D'Angkor er en kulturel oplevelse og et perfekt hideaway

Nogle rejser ud i verden for at søge eventyr, andre rejser i søgen efter det gode liv – oplev det bedste af begge dele på Raffles Grand Hotel D’Angkor.

Siden begyndelsen af 1930’erne er et besøg på Angkor Wat, nærmest blevet synonymt med et ophold på dette hotel. Kolonitids-hotellet er nænsomt restaureret med endnu mere elegance og moderne faciliteter supplerer det Ankor Wats mysterie og storhed som aldrig før.

I hjertet af Siem Reap

Hotellet er beliggende i hjertet af Siem Reap, kun 8 km fra majestætiske Angkor Wat og tilbyder nem adgang til nogle af de mest spændende ruiner af Angkors enorme tempel-kompleks.

Raffles Grand Hotel d'Angkor ligger spredt over 15 hektarer smukt anlagte franske haver og udstråler Cambodias storhedstid i den gamle verden iblandet det bedste af nutidens moderne bekvemmeligheder.

Nyd en drink i Elephant Bar på Raffles Grand Hotel d'Ankor, Cambodia
Raffles Spa, Raffles Grand Hotel d'Ankor, Cambodia

Stranden er kun kendt af få turister

Resortet ligger kun få meter fra en smuk, lille strand omkranset af grønne palmer. Stranden er kun kendt af få turister, hvilket giver en fredfyldt stemning.

Cafë d'Angkor Bar på Raffles Grand Hotel d'Ankor, Cambodia

Indkvartering på Raffles Grand Hotel D'Angkor

De smagfulde værelser og suiter har alle en butler tilknyttet. Indretningen er i en behagelig balance mellem moderne og klassisk elegance. Som minimum kan I forvente te- og kaffe faciliteter, pude-menu, daglig frisk frugt og vand, lækre toiletartikler samt badekåber og slippers og gratis WiFi.

State Rooms og Cabana Rooms ligger i den nye fløj. Udsigt over pool eller de frodige arealer der støder op til hotellet eller med terrasse og direkte adgang til poolen.

Landmark Rooms ligger i hovedbygningen. Møbleret i en luksuriøs blanding af Cambodianske og Art-deco temaer. Udsigt over pool eller haven.

Personality Suites er 4 specielt designede suiter med inspiration fra folk som har været forbundet med Angkor Wat. Ligger i hovedbygningen og er opkaldt efter kendte ”genier” som Henri Mouhot, John Thomson, Louis Delaporte og Henri Marchal. Alle suiter har privat balkon.

Colonial- og Landmark Suiter er større suiter med balkon eller terrasse, walk-in closet, Christian Lacroix toiletartikler m.m.

Luxurious Two-Bedroom Villaer byder på mere plads og privatliv. Ligger i hotellets have med uforstyrret udsigt over poolen. 2 soveværelser, rummelig opholdstue samt spiseplads. Luksuriøs komfort med antikke møbler, persiske tæpper og trægulve. To badeværelser samt køkkenfaciliteter og privat vinkælder.

Faciliteter & Aktiviteter på Raffles Grand Hotel d'Angkor

  • 35 m lang pool med Poolside Dining
  • 2 Restauranter
  • 1 Café med afternoon tea og aftenunderholdning
  • 1 bar
  • Spa, fitness og tennisbaner
  • Udflugter arrangeres af hotellet

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7