Raffles Hotel Le Royal

Raffles Hotel Le Royal er raffineret fransk elegance

Raffles Hotel Le Royal blev bygget i 1929 og havde i sine tidlige år et mangfoldigt og internationalt klientel bestående af backpackere, forfattere, journalister og fornemme royale. Efter en gennemgribende restaurering fremstår hotellet i dag som et af de førende i Phnom Penh. Hotellet er opført med en raffineret, fransk kolonitidselegance. På værelserne finder du alle moderne bekvemmeligheder i en charmerende og afslappet atmosfære – i sandhed det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Cambodias hovedstad Phnom Penh.

Forkælelse i smukke Cambodia

Hotellet ligger ideelt i hjertet af byen med kort afstand til de primære shopping attraktioner; Central Market og det Russiske marked. Wat Phnom, det smukke kongepalads, Sølv Pagadon, det Nationale museum samt krydstogt i solnedgangen på Mekong floden, er bestemt også fine skatte, der skal opleves i Phnom Pehn. Bliv forkælet med franske og cambodianske delikatesser i hotellets restaurant Le Royal, oplev en Femme Fatale champagnecocktail i Elephants bar, nyd Raffles Spa og lad dig friste butikken med eksklusive Khmer antikviteter – selv hotellet fortryller dig på din rejse.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo