RAFFLES HOTEL LE ROYAL

Raffles Hotel Le Royal er raffineret fransk elegance

Raffles Hotel Le Royal blev bygget i 1929 og havde i sine tidlige år et mangfoldigt og internationalt klientel bestående af backpackere, forfattere, journalister og fornemme royale. Efter en gennemgribende restaurering fremstår hotellet i dag som et af de førende i Phnom Penh. Hotellet er opført med en raffineret, fransk kolonitidselegance. På værelserne finder du alle moderne bekvemmeligheder i en charmerende og afslappet atmosfære – i sandhed det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Cambodias hovedstad Phnom Penh.

Forkælelse i smukke Cambodia

Hotellet ligger ideelt i hjertet af byen med kort afstand til de primære shopping attraktioner; Central Market og det Russiske marked. Wat Phnom, det smukke kongepalads, Sølv Pagadon, det Nationale museum samt krydstogt i solnedgangen på Mekong floden, er bestemt også fine skatte, der skal opleves i Phnom Pehn. Bliv forkælet med franske og cambodianske delikatesser i hotellets restaurant Le Royal, oplev en Femme Fatale champagnecocktail i Elephants bar, nyd Raffles Spa og lad dig friste butikken med eksklusive Khmer antikviteter – selv hotellet fortryller dig på din rejse.

Personality suite:
Fire forskellige suiter opkaldt efter berømte personligheder, som tidligere har gæstet på hotellet. Hver suite er individuelt og luksuriøst indrettet med unikt inventar som kan forbindes med den personlighed som suiten er opkaldt efter. Suiterne er 48m2 og er beliggende i Landmark Block, hotellets oprindelige bygning.

Le Royal suite:
Beliggende på 4. sal med udsigt over hotellets frodige haver. Eksklusivt og luksuriøst indrettet med Cambodianske og Franske møbler. To soveværelser, en stor stue og spiseafdeling.

9_Raffles_Hotel_Le_Royal_Cambodia_Sydøstasien
3_Raffles_Hotel_Le_Royal_Cambodia_Sydøstasien
2_Raffles_Hotel_Le_Royal_Cambodia_Sydøstasien
4_Raffles_Hotel_Le_Royal_Cambodia_Sydøstasien

Faciliteter & Aktiviteter

  • 2 Restauranter
  • 1 Café
  • 1 Pool snack bar
  • 2 Barer
  • Spa
  • Butikker
  • Udflugter arrangeres (fra halvdags til 3 dages sigtseeing ture skræddersyes)

Rejseforslag på dette hotel:

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7